Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Prosze wejsc na konkursowe forum i zapoznac sie ze zdziskiem Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bump
  p
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Jun 18, 2007 1:16 am

jak w temacie mrgreen
PostPosted: Mon Jun 18, 2007 6:30 am

Baranina
jak w temacie mrgreen

nie rozumiem skad dany moderator bedzie wiedzial ze np to ja wybralam numerek 4, a nie ktos inny kto moze sie podac za osobe ktora wybrala numerek. i jak mamy wchodzic na to konto

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Gem_ma

PostPosted: Mon Jun 18, 2007 11:07 pm

talk2hand
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 2:17 am

well...

żenujące, żałosne... i w ogóle rolleyes

Zdzisiek powstał zapewne po to, aby moderatorzy nie mogli sugerować się tym, kto daną pracę zrobił, bo inny powód nie przychodzi mi do głowy. i wytłumaczeniem nie jest, "nie posądzanie o niesprawiedliwość", bo gdybyście byli fair, gdybyście nie sugerowali się autorem prac naprawdę, to nie musielibyście sięgać do tak drastycznych środków.

ale jak lubicie.

Driada slusznie zauwazyla, w takim wypadku moze sie zdarzyc, ze ludzieb eda klocili sie o wygrana prace, bo nikt im nie udowodni, ze to nie ich akurat.

a skąd hasło, nie wiem, może ma takie haso jak nick? albo "ppc"?

Jukatan

Valter

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 2:31 am

Jukatan
well...

żenujące, żałosne... i w ogóle rolleyes

Zdzisiek powstał zapewne po to, aby moderatorzy nie mogli sugerować się tym, kto daną pracę zrobił, bo inny powód nie przychodzi mi do głowy. i wytłumaczeniem nie jest, "nie posądzanie o niesprawiedliwość", bo gdybyście byli fair, gdybyście nie sugerowali się autorem prac naprawdę, to nie musielibyście sięgać do tak drastycznych środków.

ale jak lubicie.

Driada slusznie zauwazyla, w takim wypadku moze sie zdarzyc, ze ludzieb eda klocili sie o wygrana prace, bo nikt im nie udowodni, ze to nie ich akurat.

a skąd hasło, nie wiem, może ma takie haso jak nick? albo "ppc"?

zgadzam sie z przedmówcą ....

dodatkowo konto to może służyć do nadużyć innego typu ... ( niechce mi sie rozpisywać ale jeśli dobrze zrozumiałem to każdy będzie sie mógł na nie zalogować i nieźle napaskudzić reputacji konta mpcowego ... po czym a nikt mu nic nie będzie mógł zrobić bo nie będzie wiadomo kto to .. stare )

zdzisio ssie ... sweatdrop
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 3:36 am

Valter

dodatkowo konto to może służyć do nadużyć innego typu ... ( niechce mi sie rozpisywać ale jeśli dobrze zrozumiałem to każdy będzie sie mógł na nie zalogować i nieźle napaskudzić reputacji konta mpcowego ... po czym a nikt mu nic nie będzie mógł zrobić bo nie będzie wiadomo kto to .. stare )

ktoś mógłby Zdziśka shackować przeca! no i nie udowodnicie nikomu, kto.

bo przypuśćmy, że będziecie wiedzieli, kto chciał wziąć udział w konkursie, ale nie udowodnicie nikomu, że to akurat on shackował zdziśka. Bo co? Będziecie w osądzaniu kierować się widzimisie kogoś? mało profesjonalne.

proponowałabym zrobić co innego, ale coś podobnego, skoro już musicie miećanonimowe prace. niech jeden moderator nie bierze udziału w głosowaniu, ale do niego przysyłane byłyby prace, a on, jako anonimowe, pokazywałby reszcie.

Jukatan

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 3:55 am

Jukatan
Valter

bo przypuśćmy, że będziecie wiedzieli, kto chciał wziąć udział w konkursie, ale nie udowodnicie nikomu, że to akurat on shackował zdziśka. Bo co? Będziecie w osądzaniu kierować się widzimisie kogoś? mało profesjonalne.

proponowałabym zrobić co innego, ale coś podobnego, skoro już musicie miećanonimowe prace. niech jeden moderator nie bierze udziału w głosowaniu, ale do niego przysyłane byłyby prace, a on, jako anonimowe, pokazywałby reszcie.

jedyne trafne i rozsadne rozumowanie wink
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 4:01 am

Jukatan
Valter

ja sie zgłaszam na ochotnika xd

ew. można stworzyć konto na "www.deviantart.com" lub "www.photobucket.com" i tam zamieszczać wszystkie prace

chociaż rozwiązanie w formie empecowego kąta ma jeszcze jedną wadę ... każdy może na nie wejść i skasować wszystkie prace
więc wolał bym żeby wszystko przechodziło przez prawdziwego użytkownika ( np. mnie ;p )

Valter

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 10:34 am

droga Jukatan tak zgadlas, wlasnie po to powstal. Aby nikt nie mogl powiedziec ze konkursy sa nieuczciwe. Ostatnio to Ty właśnie zasugerowałas to. Wec kolejnym razem konkurs bedzie przeprowadzony za pomoca zdziska. Ot tak byś nie mogla zwalic winy na niesprawiedliwosc w przypadku gdy Ci sie nie powiedzie.
Jeżeli chodzi o Twoj pomysł napewo i on spotka swoich przeciwnikow. Więc narazie bedzie zdzisiek. Potem się zobaczy.

Driado ja jednak wierze w wasza uczciwosc, a wiec zakladam ze osoba ktora sie zglosi jako wygrana faktycznie bedzie autorem pracy
PostPosted: Tue Jun 19, 2007 2:16 pm

Baranina
droga Jukatan tak zgadlas, wlasnie po to powstal. Aby nikt nie mogl powiedziec ze konkursy sa nieuczciwe. Ostatnio to Ty właśnie zasugerowałas to. Wec kolejnym razem konkurs bedzie przeprowadzony za pomoca zdziska. Ot tak byś nie mogla zwalic winy na niesprawiedliwosc w przypadku gdy Ci sie nie powiedzie.
Jeżeli chodzi o Twoj pomysł napewo i on spotka swoich przeciwnikow. Więc narazie bedzie zdzisiek. Potem się zobaczy.

Driado ja jednak wierze w wasza uczciwosc, a wiec zakladam ze osoba ktora sie zglosi jako wygrana faktycznie bedzie autorem pracy

mam nadzieje ze bedzie uczciwie. wyda sie w praniu smile czkamy na konkursy razz

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

madburack

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 3:06 pm

tak na prawde uczciwe zachowanie zarowno ze strony modow, jak i uczestnikow konkursu jest tu jedynym problemem.

nikogo o nic nie posadam, ale jak Argia wygra kolejny konkurs, to zacznie mnie to zastanawiac, Owieczko, mysle, ze wiesz dlaczego. poki co nikogo o nic nie posadzam, aczkolwiek, boje sie, ze na uczciwosc pelna nie ma co liczyc stare

i jest to zaiste przykre

dzieeeekuje...
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 12:49 am

madburack
tak na prawde uczciwe zachowanie zarowno ze strony modow, jak i uczestnikow konkursu jest tu jedynym problemem.

nikogo o nic nie posadam, ale jak Argia wygra kolejny konkurs, to zacznie mnie to zastanawiac, Owieczko, mysle, ze wiesz dlaczego. poki co nikogo o nic nie posadzam, aczkolwiek, boje sie, ze na uczciwosc pelna nie ma co liczyc stare

i jest to zaiste przykre

dzieeeekuje...

jak narazie wygrala jeden od niepamietnych czasow. rolleyes
chciala bym bardzo aby na tej gildi nie bylo osob ktore twierza ze cos jest przeprowadzane nieuczciwie.
Uważam ze jak dotąd wszystko bylo przeprowadzane uczciwie. jednak sa osoby odmiennego zdania. wiec staram sie na wszelkie mozliwe sposoby, aby swoja bledna opinie zweryfikowaly

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Gem_ma

PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:06 am

Jukatan
Valter

Wezmiemy to pod uwage, bo uważam (nie wiem jak inni moderatorowie) to za ciekawy pomysł.
PostPosted: Wed Jun 20, 2007 1:17 am

Gem_ma

Wezmiemy to pod uwage, bo uważam (nie wiem jak inni moderatorowie) to za ciekawy pomysł.
tez uwazam to za fajny pomysl i ma moje pelne poparcie

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff