lubisz muminki ? |
nie nawidze >.< |
|
18% |
[ 5 ] |
są ok ^^ |
|
37% |
[ 10 ] |
uwielbiam je x3 |
|
44% |
[ 12 ] |
|
Total Votes : 27 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:54 am
dobra...jestem guuupia i pokręcona xp ale KOCHAM muminki ^^ a szczególnie Ryjka i Mała Miiiiiiii mrgreen kto sie wypowie na temat muminków? moją idola jest Mała Miii sweatdrop 3nodding a co Wy myslicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:42 am
SPADAJ~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
ON JEST MÓJ!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:53 am
muminki są zueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! ja się ich boję sweatdrop ale Włoczykij to niezłe ciacho^^ no i jeszcze Mała Miii mnie nie przeraża
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:55 am
buka jest jeszcze swietna... jak bylam mala to sie jej strasznie balam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:56 am
shilian90 buka jest jeszcze swietna... jak bylam mala to sie jej strasznie balam oj, ja też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 5:58 am
ZebraDeath shilian90 buka jest jeszcze swietna... jak bylam mala to sie jej strasznie balam oj, ja też. ninja ninja ninja to nie tylko mnie przerażała? a tam była taka taaa...taka czarownica jakby.xD takie zuo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 6:04 am
ZebraDeath SPADAJ~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
ON JEST MÓJ!!!!!!!! Ekhem, drogie panie... Nie kłóćcie się. Każdy wie, że Włóczykij jest moim pysiem :* heart
Dlaczego w pollu nie ma opcji "KOCHAM"? To niedorzeczne! Kocham je, ubóstwiam, wysławiam! Buka tak naprawdę ma dobre serduszko.
Mmmrr Włóczykiju... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 8:01 am
wicked que.en ZebraDeath SPADAJ~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
ON JEST MÓJ!!!!!!!! Ekhem, drogie panie... Nie kłóćcie się. Każdy wie, że Włóczykij jest moim pysiem :* heart
Dlaczego w pollu nie ma opcji "KOCHAM"? To niedorzeczne! Kocham je, ubóstwiam, wysławiam! Buka tak naprawdę ma dobre serduszko.
Mmmrr Włóczykiju... heart
łapy precz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 8:27 am
Muminki- jedna z najpiękniejszych bajek i chyba jedno z moich pierwszych anime smile Nie zapomnę miłości do Włóczykija i tych nieprzespanych nocy w obawie, że przyjdzie do mnie Buka. Muminki są wonderful.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 8:50 am
Valter  hatifnaty .... rofl rofl te są zueeeee a ja lubie ryjka bo jest smieszny...i paszczak byl zwauowy biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 8:51 am
Valter  hatifnaty .... rofl rofl Nie widze tego... A muminki... nawet fajna bajka (; taka mhroczna <3 p.s. pisze sie nienawidze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 9:28 am
Mała Mii i Ryjek to nie muminki, też trolle, ale inne <3
kocham te książki, są takie milusie, optymistyczne, czadowe... i ten wŁóczykij <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|