|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 7:58 am
kto gta w lineage 2 ja gram na gamegate.gr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:02 am
ja nie gram, ale podobno fajna gra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:04 am
shilian90 ja nie gram, ale podobno fajna gra. jest nie samowita poprostu oderwac sie nie mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:07 am
nox123 shilian90 ja nie gram, ale podobno fajna gra. jest nie samowita poprostu oderwac sie nie mozna to sobie odpuszcze, mam 3 rzeczy od ktorych oderwac , nie mam czasu na nic wiecej xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:24 am
To juz lepiej w World of Warcraft mrgreen , ale przyznam, ze Lineage jest super. To jest praktycznie to samo co WoW, ale ja wole WoW'a ze wzgledu na powiazanie ze swiatem z RTS'ow wczesniejszych. A sam zreszta ani w to ani w to nie gram, bo musze miec czas grac w warcrafta III. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:56 am
czemu w pollu nie ma opcji "nie"? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 10:33 am
ja gram razz na DragonNetwork smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 10:47 am
ja raz gralem w L2 ale musialem zresetowac kompa a pozniej siostra mi nie pozwolila instalowac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 12:36 pm
O jaa... ile w to się graaało! heart Grałam w L2 jeszcze za czasów Extreme (-Tempest). Później FBI zamknęło serwer, a miałam tam już trzy postaci (glada, krasia i pp) na wysokich levelach. No szkoda. Następnie przeniosłam się na jakiś serwer, ale krótko tam grałam. Extreme odrodził się, istnieje możliwość, że wrócą stare konta, ale to nie będzie to samo. Już od roku nie gram w L2... To były piękne czasy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 12:47 am
wicked que.en O jaa... ile w to się graaało! heart Grałam w L2 jeszcze za czasów Extreme (-Tempest). Później FBI zamknęło serwer, a miałam tam już trzy postaci (glada, krasia i pp) na wysokich levelach. No szkoda. Następnie przeniosłam się na jakiś serwer, ale krótko tam grałam. Extreme odrodził się, istnieje możliwość, że wrócą stare konta, ale to nie będzie to samo. Już od roku nie gram w L2... To były piękne czasy. tez mialam konto na extrimie, ale nawet nie pamietam hasla ani nic. teraz gram tutaj i dobrze mi z tym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:26 am
Nadol ja raz gralem w L2 ale musialem zresetowac kompa a pozniej siostra mi nie pozwolila instalowac stare I BARDZO CI TAK DOBRZE!!! NIE BEDZIESZ MI TU TEGO SYFU INSTALOWAL I ZAWALAL DYSK JAKIMS SHITEM!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 5:15 am
Grywałam i pewnie nadal bym grała gdyby nie Dark Messiah of Might and Magic ^^ Gdyby nie fakt braku polskiej wersji językowej, to z ręką na sercu mogę stwierdzić, że nie ma leprze gierki, nawet WoW się nie ima L2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 9:30 am
chciałam zacząć grać, ale ściągać nie mam serca (moje łącza!), a chłopak mi nei podesłał płytki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|