|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:49 am
Czy ktos z Was wie, gdzie mozna sciagnac polska wersje eMule'a, o ile taka istnieje? Z gory dzieki za odpowiedz, chociaz pewnie jej nie bedzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:58 am
Driadaa http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=20&rm=download wpisujac w google emule wszystko Ci znajdzie smile , ale mam nadzieje ze ta stona powyzej Ci wystarczydzieki, jak chcesz, mozesz dostac lupe w nagrode cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:01 am
Evil123Angel Driadaa http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=20&rm=download wpisujac w google emule wszystko Ci znajdzie smile , ale mam nadzieje ze ta stona powyzej Ci wystarczydzieki, jak chcesz, mozesz dostac lupe w nagrode cool nie dzieki smile wiesz jest jedna rzecz ktora bym chciala... wejdz tutaj: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=9301027 i powiedz czy Ci sie gra podoba, czy sa jakies niejasnosci, czy czegos nie rozumiesz itp. bedze bardzo wdzieczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:11 am
Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:16 am
Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink jestesmy przykladymi gaiowiczkami smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:43 am
Driadaa Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink jestesmy przykladymi gaiowiczkami smile Jeszcze ja! Ja też! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:06 am
Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:18 am
Kukus czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy moze to dlatego, ze rola moderatora nie konczy sie na opierdzielaniu ludnosci. a i prosze sie powstrzymac od nieodpowiednich komentarzy. z gory dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:20 am
Kukus Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:30 am
Gem_ma Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. Gem_muś, nie jesteś moim gejusiem kochanym? .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:34 am
Jukatan Gem_ma Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. Gem_muś, nie jesteś moim gejusiem kochanym? .__. no własnie wole słowo gejuś niz od razu pederasta.... cry ( dramallama )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:37 am
Gem_ma no własnie wole słowo gejuś niz od razu pederasta.... cry ( dramallama ) *tuli tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:44 am
W gildii jest jakiś Tinky Winky whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 4:20 am
Gem_ma Kukus Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|