|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:14 am
mnie nie katuja, to ja ich katuje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:17 am
Andareen mnie nie katuja, to ja ich katuje twisted czym? moze skorzystam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:23 am
Weźta mi nic nie mówicie, bo jak myślę o moim sąsiedzie, co urządza sobie 24h na dobę libacje i puszcza to chamskie disco-polo, to mnie rzuca po ścianach normalnie. Godzina piąta nad ranem, a co! puszcza ze swego sprzęta, ze złomu, kasety swoich ulubieńców. Od rana słychać "sialala, sialala, ty i jaa... Mydełko Faaaa". Dla mnie bomba! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:38 am
Baranina Andareen mnie nie katuja, to ja ich katuje twisted czym? moze skorzystam jrock... ale w sumie nie wiem czy to im przeszkadza cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:42 am
jRock... Jak ja bym chciała, żeby ktoś mnie tym "katował" emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:46 am
tutaj jakies techno/dosco polo... ale ogolnie, wiertarka i kosiarka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 4:15 am
masz na mysli mnie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 6:09 am
Swego czasu sasiedzi testowali moja cierpliwosc przy pomocy "hitow" Tokio Hotel. Jakkolwiek milosc do owego zespolu im przeszla, od jakichs szesciu miesiecy racza mnie dzwiekami mlotka i wiertarki - unisono lub w duecie. Nie wiem, czy tylko ja mam takiego pecha, czy to jakis krajowy boom remontowy? Dosc, ze ci nade mna ciagle cos dlubia w mieszkaniu od momentu wprowadzenia (czyli od jakichs 2 lat), obok mnie - swiezo wprowadzeni sie jeszcze urzadzaja, to na domiar zlego polowie lokatorow przyszla akurat pod koniec zeszlego miesiaca do glowy mysl, by wymieniac plytki w lazienkach. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 6:13 am
wicked que.en jRock... Jak ja bym chciała, żeby ktoś mnie tym "katował" emo to sie przeprowadź do mojego bloku, będę cię katować jrockiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 9:51 am
wilkus tutaj jakies techno/dosco polo... ale ogolnie, wiertarka i kosiarka I jeszcze młotek. A ja mam takie deblne sciany w bloku, ze przez kilka minut wiercenia w złym miejscu to mozna tytanowe wiertła zniszczyc i przegrzac sprzet, tak więc wierca na chama ile tylko wlezie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:33 am
u mnie spokojnie.
i w jednej hcałupie i w drugiej. W drugiej rzadko jestem, ale jak jestem, to nie narzekam. Czasami w łazience słuchać jakieś śpiewy, ale to tylko ja sąsiadów katuję dzikimi jękami po północy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 10:38 am