|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:19 am
breezy! sa wrecz cudowne heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:26 am
Kyoko Suomi breezy! sa wrecz cudowne heart heart heart ano ano ale sie nie moge zdecydowac... T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:28 am
Jukatan Kyoko Suomi breezy! sa wrecz cudowne heart heart heart ano ano ale sie nie moge zdecydowac... T^T looknij jeszcze raz do pierwszego postu, miedzy ktorymi sie wachasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:29 am
Kyoko Suomi breezy! sa wrecz cudowne heart heart heart slicznie wyglądasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:29 am
miedzy siodmymi a moim obecnymi .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:30 am
Jukatan miedzy siodmymi a moim obecnymi .__. kulur?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:33 am
Gem_ma Jukatan miedzy siodmymi a moim obecnymi .__. kulur? blond, albo biały... albo czarny... albooo... jasno ruuudyyy!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:33 am
Gem_ma Kyoko Suomi breezy! sa wrecz cudowne heart heart heart slicznie wyglądasz wink awwww whee dziekuje..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:34 am
Jukatan Gem_ma Jukatan miedzy siodmymi a moim obecnymi .__. kulur? blond, albo biały... albo czarny... albooo... jasno ruuudyyy!!! sweatdrop ja sie zastanawialam nad ciemnorudym, bo maja superpolysk.. wiesz, takie zdrowe mocne wlosy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:35 am
Kyoko Suomi Jukatan Gem_ma Jukatan miedzy siodmymi a moim obecnymi .__. kulur? blond, albo biały... albo czarny... albooo... jasno ruuudyyy!!! sweatdrop ja sie zastanawialam nad ciemnorudym, bo maja superpolysk.. wiesz, takie zdrowe mocne wlosy rofl elsew loreal mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:36 am
Jukatan Kyoko Suomi ja sie zastanawialam nad ciemnorudym, bo maja superpolysk.. wiesz, takie zdrowe mocne wlosy rofl elsew loreal mrgreen mrgreen tylko i wylacznie razz innych nie uzywam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:39 am
najladniejsze sa silken i breezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:49 am
Evil123Angel najladniejsze sa silken i breezy tak, tylko silken przy niektorych ciuchach wygladaja jakby byly po prostu tluste sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:59 am
Kyoko Suomi Evil123Angel najladniejsze sa silken i breezy tak, tylko silken przy niektorych ciuchach wygladaja jakby byly po prostu tluste sweatdrop w sumie... do mnie zadne z nich nie pasuja cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|