|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 10:44 am
bylam dzis w kinie na Tropicielu i...szczerze zaluje
film beznadziejny...wyblakle barwy chyba mialy potegowac niepokoj, ale im nie wyszlo. dawno sie tak w kinie nie wynudzilam i jeszcze na dokladke zjadlam 2 takie kubki m&m i malo sie nie zbeltalam na lysinke goscia siedzacego przede mna. jak sie okazalo filmu nie uratowala nawet obecnosc duuuuuzej ilosci comatusow (byl jeden lysy, reszta comata). wlasciwie to fajne bylo tylko to, ze klima nie szwankowala, a wszyscy kolesie z obslugi byli metalami (how come?) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 11:07 am
moze to byl jeden z tych filmow, ze idzie sie do kina nie na film... ale skoro byly Comatusy, to nie narzekaj xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 11:51 am
wilkus moze to byl jeden z tych filmow, ze idzie sie do kina nie na film... ale skoro byly Comatusy, to nie narzekaj xd xd xd trzeba miec z kim isc na "nie na film" tak juz mam, ze narzekam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:01 am
w sumie racja... daj spokoj.... may the Force be with you xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 10:42 am
dlatego wolę iść na Piratów trójkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:13 am
na Piratach bylam juz daaaaaaaaaaaawno...
jeszcze gorsze niz 2, gagi sprzed miliona lat i panna Swan w kazdym kadrze, jednym slowem pasztet. juz nie kreca dobrych filmow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 11:17 am
już oglądnęłam połowę na kompie, ale mojemu Itasiowi obiecałam, nie wypada odmówić whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:08 pm
ZebraDeath już oglądnęłam połowę na kompie, ale mojemu Itasiowi obiecałam, nie wypada odmówić whee whee i jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:21 pm
opinią się podzielę, jak zobaczę całość.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:22 pm
i slusznie, ciekawam co powiesz. czy to mi sie juz nic zupelnie nie podoba, czy te filmy naprawde sa do dupy...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|