Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Jak wielka masz ochote na grzybka z octu? Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Grzybek Z Octu

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 1:24 am

Hello. whee

Nie mam pomyslu, co w tym topiku zamiescic, ale skoro założenie subforum jest takie, ze mamy sie poznawac, proponuje następujacy uklad:

1) Wstukam tu pare ogolnych informacji o sobie
2) Piszcie co chcielibyscie wiedziec na moj temat. Mam dosc wysoka tolerancje na dociekliwosc i perwersje
3) Dla pragnacych porozmawiac w czasie rzeczywistym: mozna odzywac sie na moje gg. Jednak najpierw trzeba wykonać pewien quest - zdobyc moj nr lol

Jak juz w pewnym podaniu o przyjecie do Gildii wspomnialem, jestem 23 letnim samcem mieszkajacym w 250 ml sloiku. Mam tam sporo miejsca, bo inne grzybki zostaly juz dawno zjedzone. Dnia poczecia nie pamietam, choc nieraz wydaje mi sie, ze przeciskalem sie przez jakis wilgotny i cieply tunel.

Za rok koncze studia psychologiczne: wyjde z dyplomem, ktory predystynuje mnie do dalszej nauki confused . Na stazu bede ciezko pracowal umyslowo i zarabial 700 zl miesiecznie. No ale dla psychologow MCDonald' to tez kuszaca perspektywa.

Ulubione czynnosci: eksperymenty kulinarne i lozkowe, rozmyslania egzystencjalne, rozmowy przy winie z milymi kolezankami, dawanie upustu tworczemu szalenstwu

No to narazie tyle, buziaki tam gdzie lubicie :*
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 4:33 am

"(...) mieszkajacym w 250 ml sloiku. Mam tam sporo miejsca, bo inne grzybki zostaly juz dawno zjedzone (...)" rofl rofl rofl rofl rofl

Lubię grzybki marynowane whee

A w jakim mieście Grzybek obecnie spoczywa?

Shirofukurou

Yumea

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 4:34 am

hej grzybuś 4laugh 4laugh

jakie ksiązki lubisz? Ulubiony autor?
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 6:40 am

Pewnie barwniej by odpowiedzial na pytanie "jaka jest twoja ulubiona pozycja w lozku"

Wydajesz sie sympatyczny. Przynajmniej lubisz czarny humor biggrin

A jakiego dokladnie rodzaju jestes grzybkiem? ninja (tak no wiesz spaczenie biologiczne)

Justinka

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 6:42 am

Jasna sprawa, ze kozak =P
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 6:47 am

Tak domniamalam, ale stawialam jeszcze na maslaka biggrin (zawsze mokry xd )

Justinka

Grzybek Z Octu

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 7:34 am

Yumea

jakie ksiązki lubisz? Ulubiony autor?

Lubię książki, które pozwalają mi na identyfikację czy też współodczuwanie z bohaterem (niekoniecznie głównym). Dobrze, gdy występuje element śmierci i miłości, jakiejś tajemnicy albo pasji, która sprawia, że trudno powstrzymać się od dalszego czytania książki. Ulubieni pisarze: Thomas Harris, H. Sienkiewicz, J.K Rowling, G. Orwell, poza tym pamiętam, że bardzo przypadła mi do gustu powiastka filozoficzna pana Diderot'a "Kubuś Fatalista i jego pan" biggrin

Lisica

A w jakim mieście Grzybek obecnie spoczywa?

W Bydgoszczy, gdzieś tam, w piwnicznej komodzie, niedaleko kompotu z wiśniami. Mam 23 lata, więc raczej boją się mnie zjeść XD

Justinka
Pewnie barwniej by odpowiedzial na pytanie "jaka jest twoja ulubiona pozycja w lozku"

Nom, a najchętniej pokazał _^_

A tak na serio: nie ma takiej pozycji, której bym nie lubił smile . Ulubionej nie mam, bo uważam, że jest to sprawa indywidualna. Są dziewczyny, z którymi milej byłoby 'od tyłu', oraz niewątpliwie znajdą się też takie, którym pozwoliłbym się w dużej mierze..zdominować wink Sprawa otwarta..wszystko zależy od osobowości, preferencji i sposobu bycia partnerki.

Justinka
Przynajmniej lubisz czarny humor icon_biggrin.gif

Uwielbiam smile . Skoro już przy temacie humoru jesteśmy - występowałem kiedys w kabarecie. Lubię też humor abstrakcyjny i 'nonsensowny'.

Justinka
A jakiego dokladnie rodzaju jestes grzybkiem? icon_ninja.gif (tak no wiesz spaczenie biologiczne)

Czyżbyś kończyła profil biologiczno-chemiczny? wink Przede wszystkim jestem grzybkiem frywolnym. Chciałbym być boczniakiem lub truflą, bo te są najsmaczniejsze, jednak w dużej mierze dostosowuję się do oczekiwań smile

Mylenka
Jasna sprawa, ze kozak =P

Niekoniecznie, jestem bardzo nieśmiały =P

Justinka
stawialam jeszcze na maslaka icon_biggrin.gif (zawsze mokry icon_xd.gif )

Jasne, może być smile
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 9:32 am

eek

ja wiedzialam , ze na psychologie ida najmniej normalni ludzie >_> XDD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Grzybek Z Octu

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 10:25 am

Rin_Youkai
eek

Żółw! whee
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 1:17 pm

Grzybek Z Octu
Rin_Youkai
eek

Żółw! whee
turtle >w

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

przecietny

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 1:57 pm

patrzcie kogo przywialo. a ledwo sie pojawil same panienki mu topik obsiadly. tez tak kce stare
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 2:15 pm

przecietny
patrzcie kogo przywialo. a ledwo sie pojawil same panienki mu topik obsiadly. tez tak kce stare
< dokarmia mu wyglodzonego stworka w sigu - odruch matczyny XD>

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Grzybek Z Octu

PostPosted: Wed Jun 06, 2007 3:02 pm

Przecietny! :*

Nie narzekaj, bo sam wcale nie masz tak najgorzej. Z 'obsiadaniem przez panienki' lol topiku to lekka przesada, acz nie ukrywam, że miło mi, gdy urocza i pociągająca pani się wpisze bądź zagadnie. redface
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 4:47 pm

Rin_Youkai
przecietny
< dokarmia mu wyglodzonego stworka w sigu - odruch matczyny XD>

a dziekowac, dziekowac w imieniu swoim i stwora razz

GZO: forum by wypadalo reaktywowac nie. razz

przecietny

Justinka

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 2:05 am

Grzybek Z Octu

Justinka

Nom, a najchętniej pokazał _^_

A tak na serio: nie ma takiej pozycji, której bym nie lubił smile . Ulubionej nie mam, bo uważam, że jest to sprawa indywidualna. Są dziewczyny, z którymi milej byłoby 'od tyłu', oraz niewątpliwie znajdą się też takie, którym pozwoliłbym się w dużej mierze..zdominować wink Sprawa otwarta..wszystko zależy od osobowości, preferencji i sposobu bycia partnerki.

Prosze, prosze. Jaki ugodowy chlopak smile To jeszcze pytanie ile pozycji znajdziesz w swoim repertuaze ninja

Grzybek Z Octu

Justinka
A jakiego dokladnie rodzaju jestes grzybkiem? icon_ninja.gif (tak no wiesz spaczenie biologiczne)

Czyżbyś kończyła profil biologiczno-chemiczny? wink Przede wszystkim jestem grzybkiem frywolnym. Chciałbym być boczniakiem lub truflą, bo te są najsmaczniejsze, jednak w dużej mierze dostosowuję się do oczekiwań smile

A dasz sie zjesc? Chociaz jak okazesz sie trujacy to moze byc gorzej...
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games