Yumea
jakie ksiązki lubisz? Ulubiony autor?
Lubię książki, które pozwalają mi na identyfikację czy też współodczuwanie z bohaterem (niekoniecznie głównym). Dobrze, gdy występuje element śmierci i miłości, jakiejś tajemnicy albo pasji, która sprawia, że trudno powstrzymać się od dalszego czytania książki. Ulubieni pisarze:
Thomas Harris, H. Sienkiewicz, J.K Rowling, G. Orwell, poza tym pamiętam, że bardzo przypadła mi do gustu powiastka filozoficzna pana Diderot'a "Kubuś Fatalista i jego pan"
biggrin Lisica
A w jakim mieście Grzybek obecnie spoczywa?
W Bydgoszczy, gdzieś tam, w piwnicznej komodzie, niedaleko kompotu z wiśniami. Mam 23 lata, więc raczej boją się mnie zjeść XD
Justinka
Pewnie barwniej by odpowiedzial na pytanie "jaka jest twoja ulubiona pozycja w lozku"
Nom, a najchętniej pokazał _^_
A tak na serio: nie ma takiej pozycji, której bym nie lubił
smile . Ulubionej nie mam, bo uważam, że jest to sprawa indywidualna. Są dziewczyny, z którymi milej byłoby 'od tyłu', oraz niewątpliwie znajdą się też takie, którym pozwoliłbym się w dużej mierze..zdominować
wink Sprawa otwarta..wszystko zależy od osobowości, preferencji i sposobu bycia partnerki.
Justinka
Przynajmniej lubisz czarny humor icon_biggrin.gif
Uwielbiam
smile . Skoro już przy temacie humoru jesteśmy - występowałem kiedys w kabarecie. Lubię też humor abstrakcyjny i 'nonsensowny'.
Justinka
A jakiego dokladnie rodzaju jestes grzybkiem? icon_ninja.gif (tak no wiesz spaczenie biologiczne)
Czyżbyś kończyła profil biologiczno-chemiczny?
wink Przede wszystkim jestem grzybkiem frywolnym. Chciałbym być boczniakiem lub truflą, bo te są najsmaczniejsze, jednak w dużej mierze dostosowuję się do oczekiwań
smile Mylenka
Jasna sprawa, ze kozak =P
Niekoniecznie, jestem bardzo nieśmiały =P
Justinka
stawialam jeszcze na maslaka icon_biggrin.gif (zawsze mokry icon_xd.gif )
Jasne, może być
smile