|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 6:14 am
W końcu wszyscy byliśmy kiedyś dziecmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 6:31 am
Nadal jesteśmy tylko nie potrafimy go odnaleźć w sobie.
No ja jeszcze młoda jestem, więc te święta tyczą się i mnie. WSZYSTKIEGO DOBREGO, MORRDY WY MOJE! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 7:31 am
Ten topic jest dla osob ponizej 18-stki (lub czuja sie jakby mieli mniej niz 18 lat). Ja spelniam ten warunek. Wszystkiego najlepszego w nadchodzacych dwumiesiecznych przygotowaniach do nowego roku szkolnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 7:44 am
to jest ten moment, kiedy czuje sie staro xp ale dla was drogie dziatki wszystkiego naj. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 7:50 am
ja zblizam sie do 20-tki, ale i tak dostalam od taty kase, a mama kupila mi i bratu (on ma 33 lata) lody ciasto i cole ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 8:17 am
ichabot Ten topic jest dla osob ponizej 18-stki (lub czuja sie jakby mieli mniej niz 18 lat). Ja spelniam ten warunek. Wszystkiego najlepszego w nadchodzacych dwumiesiecznych przygotowaniach do nowego roku szkolnego xd tez spelniam ten warunek smile mam 18 lat a czuje sie jakbym miala 10 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 8:18 am
Właśnie przyjechał mój brat Maćko- student i przywiózł mi czekoladę iii... uwaga... drzewko BONSAI mrgreen Fajna sprawa, ale mam radochę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 8:45 am
mimo iż dzieciństwo dawno gdzieś umknęło, warto zawsze gdzieś wewnątrz zachować odrobinę z dziecka... a wszystkim świętującym naj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 9:03 am
Czy ja jestem najmłodsza wśród was? Strasznie dziwnie się z tym czuje... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 9:12 am
wicked que.en Nadal jesteśmy tylko nie potrafimy go odnaleźć w sobie. ja tam potrafiie biggrin biggrin biggrin wicked que.en Właśnie przyjechał mój brat Maćko- student i przywiózł mi czekoladę iii... uwaga... drzewko BONSAI icon_mrgreen.gif Fajna sprawa, ale mam radochę. JA TEZ SCSE DRZEWKO BONSAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naj wszystkim dzieciaczkom biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 9:20 am
Mroovecka wicked que.en Nadal jesteśmy tylko nie potrafimy go odnaleźć w sobie. ja tam potrafiie biggrin biggrin biggrin wicked que.en Właśnie przyjechał mój brat Maćko- student i przywiózł mi czekoladę iii... uwaga... drzewko BONSAI icon_mrgreen.gif Fajna sprawa, ale mam radochę. JA TEZ SCSE DRZEWKO BONSAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naj wszystkim dzieciaczkom biggrin biggrin biggrin Ty tak naprawdę chcesz takiego brata jakiego ja mam mrgreen Aale drzewko, naprawdę... bardzo fajne, coś fajnego z tym zrobimy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:21 am
wicked que.en Ty tak naprawdę chcesz takiego brata jakiego ja mam mrgreen eee...czy jest coś o czym ja nie wiem?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:34 am
wicked que.en Czy ja jestem najmłodsza wśród was? Strasznie dziwnie się z tym czuje... xp a ile masz latek, kochana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:40 am
No to mi możecie zlożyć życzenia heart heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:56 am
Tez sie czuje dzieckiem, chociaz mam 19 lat 3nodding Wszystkiego naj!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|