|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:07 am
No wiec, jak dobrze zarobic? jakie macie sposoby na zarazbianie goldow na gai. Ja ukladam najwyzszy poziom puzzli. A wy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:17 am
Ja mam właśnie taki problem, że nie wiem jak zarobić... Układam te puzzle, ale to nudne się zrobiło. Już wszystkie chyba ułożyłam na każdym z poziomów trudności. Teraz po prostu wchodzę, piszę posty, głosuje na arenie, klikam w jakiegoś polla i Daily Chance. Tak w powolnym tempie zarobiłam 4606 goldów. Mało, chcę więcej, ale jak!? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:19 am
sama mam taki problem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:56 am
ja uprawiam lichwę i param się wszelkiej maści hazardem i handlem na marketplace. prosta zasada: kupić tanio, sprzedać drożej niż samemu się daje ale z rozsądkiem
no i param się sukcesywnym sprzedawaniem listów i rare eventów zebran ych odkiedy tu jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:16 am
żerowanie na niepotrzebnych itemach znajomych pirate a tak na serio to pisanie postow/pollowanie/marketplacowanie/glosowanie na arenie/ granie w slotsy i sprzedawanie ticketsow oplacalne, ale ja je oddaje za darmo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:19 am
a ja tak jak kukus i rybcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:22 am
a ja sprzedaję obrazki xD za jeden biorę ponad 1k, więc jakoś powoli się zarabia xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 4:33 am
Najlepsze jest kantowanie, ale trzeba uwazac, bo konta pernamentnie za to banują rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 5:18 am
Ja, jak tylko przestanę pisać fiki (ale za to mnie chyba zabiją), pracować, być wolontariuszem w świetlicy społecznej i rysować arty na DA, to może zacznę opylać AviArty. a na arzie kupuję na spółkę z Gemmą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 8:52 am
Kukus ja uprawiam lichwę i param się wszelkiej maści hazardem i handlem na marketplace. prosta zasada: kupić tanio, sprzedać drożej niż samemu się daje ale z rozsądkiemno i param się sukcesywnym sprzedawaniem listów i rare eventów zebran ych odkiedy tu jestem i to najlepszy sposob, najwiecej sie na tym zarobi i najlatwiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:44 am
sprzedaje arty i biore udział w giveawayach xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 9:58 am
givewaye to dla mnie ciemna rzecz. w ogóle nie jarzę o co chodzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 2:28 pm
Amen dla Zebry, totalnie tego nie obczajam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 1:02 pm
Yajo Amen dla Zebry, totalnie tego nie obczajam domokun A co tototototo w ogole jest? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|