Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
thx Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

spieprzac dziady!
  nie ma innej opcji :evil:
View Results

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Tue May 29, 2007 2:07 pm

a ja mam dzisiaj imieniny i pamietaly o tym cale 2 osoby...
i jestem im za to wdzieczna

czy o Waszych imieninach/urodzinach tez wszyscy zapominaja? nie zeby cos, ale samo wszystkiego naj jest milo uslyszec... stare
PostPosted: Tue May 29, 2007 4:30 pm

Wszystkiego Naj Buraczku biggrin

el_Taro

pani psychol

PostPosted: Tue May 29, 2007 11:43 pm

Zdrówka życzę! mrgreen
I w ogóle co tam sobie w makówce wymyślisz- spełnienia.

O mnie zawsze rodzice zapominają... muszę im o własnych urodzinach przypominać stare ale znajomi pamiętają (i tak nigdy nie dostaje prezentów crying )
PostPosted: Wed May 30, 2007 12:54 am

wicked que.en
Zdrówka życzę! mrgreen
I w ogóle co tam sobie w makówce wymyślisz- spełnienia.

O mnie zawsze rodzice zapominają... muszę im o własnych urodzinach przypominać stare ale znajomi pamiętają (i tak nigdy nie dostaje prezentów crying )

WSZYSTKIEGO DOBREGO W DNIU TWOJEGO SWIETA!!!

mialam niedawno 18 i ja wszystkim kupowalam prezenty,bo mialam nadzieje ze sie uciesza, no i cicha mysl, ze mi tez cos kupia... ale to bylo przykre, ze niektorzy z nich, nawet nie pamietali o moich urodzinach.... gdy dalam im zaproszenie na imprezke bardzio sie ucieszyli i kupili mi bluzke z moim zdjeciem...nie cierpie czegos takiego... mialam nadzieje ze choc jedna osoba, ta jedna osoba mi kupi jakis prezent...tak sama od siebie... albo chociaz ze wpadna do mnie do domku i zrobia mi niespodzianke....ale nikt na to nie wpadl... bylo mi bardzo smutno... zawsze mam zle dni w moje urodziny.... na prezent od mamy (taka tradycja) klotnia z samego rana...odechciewa sie zyc...

(powracajac do moich 18 urodzin to kolezanka z klasy kupila mi prezent,slodki kocyk smile bardzo sie ciesze,ale to jest jakby moja bardzo dobra kolezanka, cos jak przyjaciolka, no nie wiem jak to znazwac, bynajmniej jestesmy ze soba dosc blisko - pisze o tym,bo nie chcialabym Jej urazic ze o niej nie pamietam. ale szczerze powiedziawszy to najbardziej mi sie podobał prezent własnie od niej, ktory dostalam oprocz kocyka - byla to kartka z zyczeniami, bardzo glebokimi, pisana wlasnorecznie i z glebi serduszka, to bylo najwspanialsze)

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Wed May 30, 2007 1:51 am

SOLENIZANTCE - SPELNIENIA MARZEN! mrgreen

Driadaa
zawsze mam zle dni w moje urodziny.... na prezent (...) klotnia z samego rana...

To chyba typowe, moje urodziny to tez zwykle nieprzyjemne dni. Najblizsi co prawda pamietaja o nich, ale to nie przeszkadza im warczec od samego rana i czepiac sie o byle co. Moze po prostu wszystkie zbyt wiele oczekujemy neutral
PostPosted: Wed May 30, 2007 2:46 am

o mnie też zapominają. A i ja coraz mniej przykładam do tego wszystkiego wagę...

isntieje costakiego jak Grono i dzięki temu dużo ludzi pamięta o życzeniach internetowych, albo forum - wysyłane standardowe życzenia xD

Jukatan

Yajo

PostPosted: Wed May 30, 2007 3:16 am

Imienimy są dla goroli dramallama
Nie no dobra...
Najlepszego od aliena wink
PostPosted: Wed May 30, 2007 4:09 am

Wszystiego naj 4laugh rofl 4laugh

A co do "zlych urodzin", to tez tak czasem mam :XP: Chialoby sie, zeby wszystko bylo idealne, piekne, wszyscy mili, wstac z usmiechem na twarzy... a tu dupa.

Pszczola_M

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

PostPosted: Wed May 30, 2007 4:59 am

cheese_whine NAJ-NAJ BURACZKU! cheese_whine

ja o swoich imieninach sama zapominam sweatdrop a że mam urodziny to daję to wszystkim odczuć jakieś dwa tygodnie przed (czyli latam jak rąbnięta i drą się *już za 69 godzin mam urodziny!!! już za 68 godzin mam urodziny!! już za...*)
PostPosted: Wed May 30, 2007 5:11 am

naj naj, buraku, dzieki za oprzypomnienie, ale skad moglismy wiedziec? ;_;

moze zrobmy spis wszystkich imienin i urodzin, zeby sobie moc zlozyc zyczenia xP
moje
imieniny: 12 grudnia
urodziny: 28 wrzesnia xD

shilian90

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Wed May 30, 2007 6:16 am

shilian90
naj naj, buraku, dzieki za oprzypomnienie, ale skad moglismy wiedziec? ;_;

moze zrobmy spis wszystkich imienin i urodzin, zeby sobie moc zlozyc zyczenia xP
moje
imieniny: 12 grudnia
urodziny: 28 wrzesnia xD

tylko najlepiej w osobnym topicu i z podziałem na miesiace razz
PostPosted: Wed May 30, 2007 7:08 am

Może zrobimy z tego topica, ogłoszenie urodzinkowe ^^

Ale poważnie, nie podchodzę do urodzin z takim świątecznym nastawieniem. Jest to zwyczajny dzień, w którym niektórzy ludzie starają się być dla nas milsi niż zazwyczaj i tyle. Nie ma się, co rozczulać, życie to nie bajka ^^

Urodziny: Dec 01
Imienin nie obcodzę bo nie lubie swojego imienia

el_Taro

Flynnes

PostPosted: Wed May 30, 2007 7:20 am

no wiec...
urodziny mam 11 lipca (podobno dzeici urodzone w lato sa ulomne xp )

imieniny dkoladnie miesiac po urodzinach, 11 sierpnia, aczkolwiek wolalabym je obchodzic 24 maja rofl
PostPosted: Wed May 30, 2007 7:36 am

wszystkiego najlepszego 3nodding cheese_whine

User Image

Yumea

Mroovecka

PostPosted: Wed May 30, 2007 7:41 am

wszystkiego naj!! biggrin *biegnie z torcikiem...oupssss klapa, przewróciła się...rozwiązane sznurowadła są zueee biggrin *
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces