|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:38 am
uwaga uwaga...szczegolnie drogie panie....JUTRO JEST DZIEN BEZ STANIKA smile uwolnijmy swoje piersi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 8:37 am
YYYYYYY...... trudno, lubie łamać zasady - ZAŁOŻE STANIK!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 8:43 am
LOL! A ja mam jutro urodziny... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 8:46 am
rofl No to wszystkiego najlepszego! whee cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 10:04 am
nigdy o tym nie slyszalam xP a ja mialam zamiar ulec namowom kolezanek i isc na plaze... xD uwolnic biusta! uwolnic biusta! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 10:23 am
mogęsobie latać bez stanika po domu, ale na ulicę nie wyjdę, no wai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 12:49 pm
spalmy wszystkie staniki! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 1:59 pm
Jukatan mogęsobie latać bez stanika po domu, ale na ulicę nie wyjdę, no wai. czemu nie? zawsze mozesz miec sweterek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 2:04 pm
Kyoko Suomi spalmy wszystkie staniki! rofl a potem w wieku 30 lat biust do pasa...nie dziekuje, to sie nosi z przyczyn czysto praktycznych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 11:47 pm
Jak na razie jestem bez stanika, ale zaraz to się zmieni, bo idę do szkoły i muszę się przyodziać...
o matko i córko! Po kiego to piszę. Zaraz ktoś mnie zdzieli za to, bo mam dopiero 14 lat i o paragraf może zahaczać. No cóż emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 12:46 am
_b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi spalmy wszystkie staniki! rofl a potem w wieku 30 lat biust do pasa...nie dziekuje, to sie nosi z przyczyn czysto praktycznych... oj jeden dzien Ci biustu nie popsuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:54 am
Driadaa _b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi spalmy wszystkie staniki! rofl a potem w wieku 30 lat biust do pasa...nie dziekuje, to sie nosi z przyczyn czysto praktycznych... oj jeden dzien Ci biustu nie popsujeJak sie nie ma duzego biustu, to brak stanika wielkiej krzywdy mu nie nie zrobi. Gorzej, gdy jest sie posiadaczka wiekszego rozmiaru. Wtedy z reszta brak stanika jest baaardzo widoczny talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 2:38 am
Driadaa Jukatan mogęsobie latać bez stanika po domu, ale na ulicę nie wyjdę, no wai. czemu nie? zawsze mozesz miec sweterek smile dziśtak nawet-nawet ciepło. ja mam rozmiar biustu 85D i w moim przypadku chodzenie bez stanika będzie niekomfortowe i dośćwidoczne. Już widze te tłumy zaślinionych, starych dziadów gonk no i w ogóle ja się lubie buntować rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|