|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 9:07 am
Mój ulubiony okres w roku, same burze nad moją dzielnią, kto mieszka w Gdyni ten widzi jak grzmi na Oksywiu, deszcz z gradem tak obfity, że na 100 metrów nic nie widać. No tak, sam grad 1.5 - 2.5 cm, nic tylko ryk alarmów przeciw włamaniowych za oknem oraz ciężkie sromotne grzmoty, a ja tu wbrew przestrogi siedzę przy pececie i pisze posta... Uwielbiam to, znaczy najlepiej za szybą biggrin
Co do tematu, przypomniało mi się że moja Matula przerwała za młodu, na pełnym morzu 10 w skali Beauforta , w porywach do 12 (względem wiatru), słyszałam że totalne max istniała 13-tka ale rzeczywista skala nie mierzy więcej niż 10.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 9:10 am
Ja mieszkam w Warszawie, a burze tutaj rzadko są... Ostatnio była jedna, ale co to za burza _^_. Ze trzy razy zagrzmiało i po burzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 9:22 am
Ja po premierze piratów wracałem w trakcie burzy... grzmoty co chwile i ściana deszczu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 11:12 am
Uwielbiam burze, a kiedyś się ich bałam... dziwne. Człowiek tak szybko wyrasta z niektórych przekonań :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 11:35 am
W mojej miescinie tym razem obylo sie bez wiekszych sensacji. Za to kilka dni temu, co to byla za burza! Piekny widok... Uspokajajacy szum deszczu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 11:55 am
Ja nienawidzę burzy... Mojego kolegę zabił prawie dwa lata temu piorun. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 4:21 pm
4yk4 Ja nienawidzę burzy... Mojego kolegę zabił prawie dwa lata temu piorun. sad to co on robil eek ? gadal przez komorke pod drzewem, czy co xD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 9:51 pm
tez uwielbiam burze. w malkini niedawno byla calkiem porzadna. lubie ten zapach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:20 am
mnie burza usypia...szczególnie jak jestem pod namiotem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 11:26 am
burza? kiedys sie balam, ale teraz lubie... jest tak przyjemnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 11:31 am
Ja tam lubie burze bo ładnie pachnie wtedy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 11:34 am
nom, ladnie pachnie... tak fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 12:29 pm
Gem_ma mnie burza usypia...szczególnie jak jestem pod namiotem mrgreen ciebie usypia nawet głośnik z Rammsteinem nad uchem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:11 pm
PlaceboTabs Gem_ma mnie burza usypia...szczególnie jak jestem pod namiotem mrgreen ciebie usypia nawet głośnik z Rammsteinem nad uchem... rofl rofl rofl rofl rofl rofl (to jak bedzie spal, wsadzcie mu reke do cieplej wody biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|