|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:56 pm
chuj, dupa, cycki, wacek orangutana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 3:34 am
bo sie kurwa do waszego zajebiscie niskiego poziomu nie bede znizac!
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 3:37 am
stare a huj z tym talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 4:18 am
no i kurwa masz szczescie, bo inaczej to wpierdol *wychodzi z pokoju bujajac sie i rozstawiajac ramiona jakby trzymala arbuzy pod pachami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 8:38 am
bo mi nikt, kurwa, nie chciał odpowiadać, cipy jedne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 4:16 am
Za mała strawa intelektualna jak dla aliena rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 5:41 am
Yajo Za mała strawa intelektualna jak dla aliena rolleyes alien, ty nie udawaj żeś kulturalny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 6:11 am
Yajo Za mała strawa intelektualna jak dla aliena rolleyes Jakby kurwa na ogólnym było inaczej… rolleyes Ale fakt faktem epitety mnie nie interesują.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:43 am
dudududuuuum... dudududummmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:58 am
Jukatan dudududuuuum... dudududummmm... jąkasz się? powiem to za ciebie, dobrze? DUPA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:22 am
PlaceboTabs Jukatan dudududuuuum... dudududummmm... jąkasz się? powiem to za ciebie, dobrze? DUPA a gdzie w wyrazie DUPA masz 'M'? Boze co za poziom talk2hand rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:29 am
Kyoko Suomi PlaceboTabs Jukatan dudududuuuum... dudududummmm... jąkasz się? powiem to za ciebie, dobrze? DUPA a gdzie w wyrazie DUPA masz 'M'? Boze co za poziom talk2hand rofl *upycha Kyoko po podłagą* ha! i co to za poziom! ale jestem zajebisty twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:43 am
Gem_ma Kyoko Suomi a gdzie w wyrazie DUPA masz 'M'? Boze co za poziom talk2hand rofl *upycha Kyoko po podłagą* ha! i co to za poziom! ale jestem zajebisty twisted
*podduszona calym syfem z podlogi* khe khe khe.. chcialbys byc zajebisty *wstaje, otrzepuje sie i znowu blyszczy* jestem bardziej zajebista od Ciebie *kopie go w dupe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:38 pm
ZebraDeath Yajo Za mała strawa intelektualna jak dla aliena rolleyes alien, ty nie udawaj żeś kulturalny. ja nie musze udawac, potrafie się wszędzie zachowac tak, jak trzeba na porządnego aliena. el_Taro Yajo Za mała strawa intelektualna jak dla aliena rolleyes Jakby kurwa na ogólnym było inaczej… rolleyes Ale fakt faktem epitety mnie nie interesują.A niby dlaczego uwielbiany wszem i wobec alien sie wyniósł na dosc dłuższy czas? rolleyes Kocham Was. ... Just kidding.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|