|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 1:59 pm
co sadzicie o tych odzcinkach bo ja poprostu odjechalem niechce aby ten serial sie skonczyl i tak jak jack chce wrucic dlatych ktozy wiedza o co chodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 5:24 am
*ma tylko jedynke i nie widziala lost trojki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 6:05 am
Eee tam. Mi to się znudziło już. Ciągną ten serial w nieskończoność i coraz głupsze sytuacje są. Ja oglądam wszystkie odcinki od razu (jak tylko wyjdą), ale coś mi się zdaje, że niedługo przestanę. Prison Break (i ci co tam grają)... to już inna historia. Jejciu, jejciu... heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 6:05 am
a ja sie zastanawiam jak te kobity gola sobie nogi ze maja takie gladkie .. w koncu na wyspie nie ma maszynek rofl rofl rofl rofl
Jakos ten serial mnie nie ujoł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 7:25 am
Ayah_TheMetalMania a ja sie zastanawiam jak te kobity gola sobie nogi ze maja takie gladkie .. w koncu na wyspie nie ma maszynek rofl rofl rofl rofl Jakos ten serial mnie nie ujoł nogi to male piwo spuj na ich pachy to jest zastanawiajace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 7:29 am
nox123 Ayah_TheMetalMania a ja sie zastanawiam jak te kobity gola sobie nogi ze maja takie gladkie .. w koncu na wyspie nie ma maszynek rofl rofl rofl rofl Jakos ten serial mnie nie ujoł nogi to male piwo spuj na ich pachy to jest zastanawiajace damnie to nie ma leprzego serialu tyle pytan tyle akcji poprostu sekret za zekretem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|