|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 2:25 pm
ostatni mi sie bardzo podoba. mysle ze pomysl ze sklepikiem niezly smile tylko mi np.podobaja sie avatarki takie troszke przybajerzone razz , pojecie karykatury tutaj pasuje doskonale smile wiec mysle ze to bylby niezly pomysl. zawsze cos innego. a pieniazki w zaleznosci ile czasu musialas nad projektem spedzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:14 pm
Drugi jest najlepszy, ja Ci to mówię, znawca jestem mrgreen mrgreen mrgreen A to ostatnie to ten pan mlodszy o rok? wink Yeah. Najpierw się zorientuj jakie ceny maja inni za prace tego typu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 11:06 pm
3 mi sie najbardziej podoba, a zwlaszcza reka :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 11:09 pm
Yajo Drugi jest najlepszy, ja Ci to mówię, znawca jestem mrgreen mrgreen mrgreen A to ostatnie to ten pan mlodszy o rok? wink Yeah. Najpierw się zorientuj jakie ceny maja inni za prace tego typu. okie. oż, nie to nie on xp więc... specjalnie dla kochanego Yaja oczywiście: "pan młodszy o rok"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 11:47 pm
wilkus Yajo Drugi jest najlepszy, ja Ci to mówię, znawca jestem mrgreen mrgreen mrgreen A to ostatnie to ten pan mlodszy o rok? wink Yeah. Najpierw się zorientuj jakie ceny maja inni za prace tego typu. okie. oż, nie to nie on xp więc... specjalnie dla kochanego Yaja oczywiście: "pan młodszy o rok"Jajek pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 12:25 am
mi sie podobaja szczegolnie portrety. I wzięłabym za nie od 10k w górę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:46 am
wilkus Yajo Drugi jest najlepszy, ja Ci to mówię, znawca jestem mrgreen mrgreen mrgreen A to ostatnie to ten pan mlodszy o rok? wink Yeah. Najpierw się zorientuj jakie ceny maja inni za prace tego typu. okie. oż, nie to nie on xp więc... specjalnie dla kochanego Yaja oczywiście: "pan młodszy o rok"ten tez ze zdjecia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 2:07 am
Moim zdaniem swietne- zwlaszcza portret.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 3:16 am
rece dobrze ale spróbuj popracować płaszczyznami zeby wydobyc przestrzeń wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 3:22 am
Gem_ma rece dobrze ale spróbuj popracować płaszczyznami zeby wydobyc przestrzeń wink spoko to jest wersja niedokonczona, a oryginal poszedl do pana na rysunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 3:47 am
wilkus Gem_ma rece dobrze ale spróbuj popracować płaszczyznami zeby wydobyc przestrzeń wink spoko to jest wersja niedokonczona, a oryginal poszedl do pana na rysunku...aaaa mysle ze sklepik otworzyc mozesz, pozwalam ci cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 4:04 am
Gem_ma aaaa mysle ze sklepik otworzyc mozesz, pozwalam ci cool *salutuje* dziekować za pozwolenie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 4:07 am
...tylko poprawiaj arty cienkopisem czarnym, bo ołówek mało estetczny jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|