Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Pomocy! nie umiem wstawic zdjec xD

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jaki masz kolor wlosow?
  czerwony
  czarny
  zolty
  kolorowy
  teczowy
  nie wiem nigdy sie nie zastanawialem/lam
View Results

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu May 24, 2007 10:02 am

No wiec kto mi pomoze i powie jak do posta wstawic zdjecie kork po kroku, bo chyba jestem niepelnosprytna i nie wiem jak to zrobic.

i jeszcze pytanko czy ktoras z szanownych pan gaiowiczek mieszka w warszawie, ma czarne wlosy i rozowa grzywke? smile bylabym wdzieczna za odpowiedz na obydwie sprawy
PostPosted: Thu May 24, 2007 10:36 am

zdjecie do posta...
jesli to jest zdjecie znalezione w necie, to poprostu:
arrow klikasz POST REPLY
arrow klikasz IMG
arrow wklejasz adres strony tego zdjecia i OK
arrow klik Submit

Jeśli zaś zdjęcie masz na komputerze, mozesz skorzystac np z tej stronki by "stworzyć url obrazka a pozniej postepować jak wyzej smile

P.S. Mam nadzieje ze wmiare przystepnie Ci napisałam, jesli nie, to przepraszam, ale nei jestem dobra w tlumaczeniu biggrin biggrin biggrin

Mroovecka

Mroovecka

PostPosted: Thu May 24, 2007 10:37 am

a co do różowej grzywki to niestety nie...a w sumie szkoda...fajnie by bylo swiecic taka różową czuprynką... biggrin
PostPosted: Fri May 25, 2007 6:31 am

Ja jestem z Wawy, Jukatan jest z Wawy dramallama

A grzywkę miałam kiedyś różową, całe włosy różowe miałam... Niedawno miałam niebieską (reszta włosów czarna), a teraz mi się zmywa i robi mi się biała (nie blond, jak po rozjaśnianiu, tylko biała)

Insane Lady-sama

shilian90

PostPosted: Fri May 25, 2007 8:43 am

Andareen

A grzywkę miałam kiedyś różową, całe włosy różowe miałam... Niedawno miałam niebieską (reszta włosów czarna), a teraz mi się zmywa i robi mi się biała (nie blond, jak po rozjaśnianiu, tylko biała)
ahahahha
wlosy ci sie przepaliily xDD
PostPosted: Fri May 25, 2007 8:49 am

shilian90
Andareen

ahahahha

Nie... Wcześniej musiałam je rozjaśnić do niemalże białości (ale rozjaśniacz rozjaśnia na jasnożółty, więc białego w ten sposób uzyskać nie można), a niebieski wypłukał mi ciepły barwnik i robią mi się białe wink

Insane Lady-sama

shilian90

PostPosted: Fri May 25, 2007 8:59 am

Andareen
shilian90
Andareen

ahahahha

Nie... Wcześniej musiałam je rozjaśnić do niemalże białości (ale rozjaśniacz rozjaśnia na jasnożółty, więc białego w ten sposób uzyskać nie można), a niebieski wypłukał mi ciepły barwnik i robią mi się białe wink
co nie zmienia faktu ze masz zniszczone wlosy xDD
PS: dodaj brazowe do ankiety _-_
PostPosted: Fri May 25, 2007 9:02 am

shilian90
Andareen
shilian90
Andareen

ahahahha

co nie zmienia faktu ze masz zniszczone wlosy xDD
PS: dodaj brazowe do ankiety _-_

jakos nie narzekam. nie lamia sie, nie rozdwajaja, nie wygladaja jak siano, wiec jest OK dramallama

Insane Lady-sama

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri May 25, 2007 9:03 am

mroovecka dzieki i mysle ze dobrze tlumaczysz smile
PostPosted: Fri May 25, 2007 9:45 am

no problem, polecams ie na przyszłość biggrin

Mroovecka