|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 8:20 am
Chce sobie przyciac wlosy a szkoda mi pioniondzow na fryzjera. Kto mnie obetnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 8:25 am
ja moge choc z moim zmyslem artystycznym to moze mi calkiem przypadkiem wyjsc statua wolnosci na glowie wiec raczej moze Ci sie nie spodobac biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 8:35 am
ekhem...... ja tam sie zazwyczaj sam zcinam i wygladam good ale jak probowałe zciac Zebre...oj latały garnki latały....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 8:38 am
to ja nie wiem
pewnie w koncu sie sama uciacham, nie pierwszy raz i nie ostatni. Grzywke nieco podetne... albo wyskrobie te 5 dych na fryza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 9:37 am
5 dych za podciecie grzywki? lol, mi obcinaja za darmola XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 9:47 am
no 5 dych za calosc, koncowki tez podetne i wycieniuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 10:15 am
ja tez mam za darmo smile pani i mamy w pracy mi scina, cieniuje, podcina itp. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 10:20 am
a mi po prostu mowia ze mam fajne wlosy xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 12:46 pm
O zesz, za 5 dych to ja mam ciecie z farbowaniem eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 12:49 pm
..obcinac wlosy i jeszcze za to placic? eek mnie ganiaja z nozyczkami gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:56 pm
Zimtca O zesz, za 5 dych to ja mam ciecie z farbowaniem eek surprised to gdzie ty mieszkasz? o_O ja wiem, że balejaż kosztuje 80 złotych (a w zyciu nie farbowałam włosów u fryzjera... xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 7:48 am
lepiej farbować u fryzjera niz samemu...kumpela wpadla na genialny pomysl i (na co dzien ma naturalny blond) pofarbowala sobie krepą na wściekły róż... poźniej pozałowała bo z jej blond włoskow nie chciało to zejść ^^ przez dlugi czas miala roz, potem marchewkowy pomaranczowy, az po kilku dobrych miesiacach wrocilo jej do wmiare blond koloru xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 10:21 am
Mroovecka lepiej farbować u fryzjera niz samemu...kumpela wpadla na genialny pomysl i (na co dzien ma naturalny blond) pofarbowala sobie krepą na wściekły róż... poźniej pozałowała bo z jej blond włoskow nie chciało to zejść ^^ przez dlugi czas miala roz, potem marchewkowy pomaranczowy, az po kilku dobrych miesiacach wrocilo jej do wmiare blond koloru xp nie jestem taka zjebana, aby sie farbowac krepina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 10:39 am
ależ ja wcale tak nie twierdze...poprostu przytoczylam przyklad mojej kumpeli... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|