|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 4:08 am
wolalam tamte stare ikonki =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 7:47 am
tak łyso... jak wchodze to zaczynam sie zastanawiać czy mi sie dobrze strona zaladowała ...:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:02 am
no fakt, teraz jest okropnie pusto emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:36 am
ja to się wczoraj wkurzałam. Zaczęli upgrade'a, kiedy byłam na Gai. Nie miałam ani skrótów, ani tego panela na górze, bo go zmieniali i nie działał mi. evil Musiałam meandrować przy wykorzystaniu linków z dołu strony. Aż się spociłam normalnie. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 11:45 am
uuu... lipna lipa... slowo LIPA kojarzy mi sie z baba od matmy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 12:48 pm
Daedhel ja to się wczoraj wkurzałam. Zaczęli upgrade'a, kiedy byłam na Gai. Nie miałam ani skrótów, ani tego panela na górze, bo go zmieniali i nie działał mi. evil Musiałam meandrować przy wykorzystaniu linków z dołu strony. Aż się spociłam normalnie. domokun Przezywalam to samo. Najbardziej mnie wkurzal brak opcji wylogowania whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:56 am
Mroovecka tak łyso... jak wchodze to zaczynam sie zastanawiać czy mi sie dobrze strona zaladowała ...:/ mialam to samo. zastanawiam sie czy mogą przywrocic te ikonki tak jak były...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 1:41 am
Odnosze dziwne wrazenie, ze skoro juz wyprodukowali to nowum, niechetnie beda patrzec na nasze przywiazanie do starych ikonek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 7:06 am
Evil123Angel uuu... lipna lipa... slowo LIPA kojarzy mi sie z baba od matmy gonk tak jak u mnie. lipska, nazwisko mojej bylej pani od matmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 6:29 am
ja sprawdze czy sie w ustawieniach nie da tego zmienic na stare, bo z tymi obrazkami zmieniajacymi sie (w tym miejscu, co daily chance zawsze jest) to sie dalo na ten stary ustawic i mi sie nie zmieniaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 8:02 am
Andareen ja sprawdze czy sie w ustawieniach nie da tego zmienic na stare, bo z tymi obrazkami zmieniajacymi sie (w tym miejscu, co daily chance zawsze jest) to sie dalo na ten stary ustawic i mi sie nie zmieniaja mrgreen to ja tez poszukam biggrin bo mnie te obrazki za daily chance'em tez juz wq...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|