|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 1:00 am
no więc siedzę se teraz w szkole w oczekiwaniu na angielski ustny. Przybyłam wcześniej na wypadek, gdyby się streszczali, więc oczywiście matury wloką się jak nie powiem co... w związku z tym mam około godziny na internecie, by wzruszać się historycznymi chwilami, jedynymi w swoim rodzaju i (oby) niepowtarzalnymi. xp komu się już skończyły matury? Jak będziecie świętować?
powiedzcie coś, bo mi się nudzi. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 1:08 am
*ERRATA: powinno być Die Letzten i musst ("u" z umlałtem, oczywiście)
nie wiem, co to zmienia w istocie. neutral zmywam się stąd, zanim mnie jakaś głupawka dopadnie. Pooglądam sufit w salce czekających na ścięcie (tj. na maturę) rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 1:37 am
ja mam ostatnia mature w czwartek i swietuje je niesamowicie
albo przyjezdza moj chlopak i idziemy razem na koncert Pidzamy na juwenaliach
albo ja jade do niegp
albo ,w wypadku gdyby rodzicom cos odpierdolilo i nie puscili mnie do Dziurajewa, idę na koncert Pidżamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 3:57 am
a ja mam juz wolne od czwartku cheese_whine cool pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 5:06 am
Jukatan przyjezdza moj chlopak i idziemy razem na koncert Pidzamy na juwenaliach Kurka... też tak kce. Niekoniecznie z chłopakiem, ale chcę być na juwenaliach i bawić się przy fajnej muzyce. To ja spadam. Ja o maturze nawet nie mam co myśleć teraz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 6:53 am
mam 17/20 (anglik rozszerzony) xp To pewnie przez tę wypowiedź na jeden z dwóch tematów. Miało być trzy minuty. Ja gadałam przez minutę, maks półtora. No co ja poradzę, że nie miałam pomysłu jak to rozwodnić?! gonk Heh. Mogło być lepiej, ale źle też nie jest. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 9:00 am
ja tez już mam koniec! blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 1:00 pm
ja jutro i za tydzien... nic nie umiem a to jest jak najbardziej serio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 1:24 pm
uff ja tez juz po maturze... 3 lata biggrin .
Zobaczycie... kiedyś sie okaże, że ta matura choć teraz jest dla was całym światem, to po pewnym czasie stanie się nijaka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 1:37 pm
jutro polski...nic nie umiem, ale ciiiiiiii
bedziem sciemniac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2007 2:30 pm
_b_u_r_a_k_ jutro polski...nic nie umiem, ale ciiiiiiii bedziem sciemniac stare to dostlowanie tak jak ja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 1:11 am
jeszcze tylko jutro... argh!
i kochaś przyjedzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 4:09 am
Kasmizar uff ja tez juz po maturze... 3 lata biggrin . Zobaczycie... kiedyś sie okaże, że ta matura choć teraz jest dla was całym światem, to po pewnym czasie stanie się nijaka. juz jest dla mnie nijaka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 8:13 am
a jednak ja jadę do Dziurajewa .__. Pidżamo, żegnaj!
Miłość ważniejsza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|