|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:40 am
no coz, zupelnie nie orientuje sie, na jakich polskich stronach w necie mozna dac jakies ogloszenie o checi sprzedazy jakichkolwiek mang i dlatego Was prosze o pomoc mrgreen macie do polecenia jakies stronki, oprocz allegro itd. oczywiscie...? zupelnie nie mam pomyslu, mieszkam na zadupiu, gdzie raczej tego nie sprzedam, a w sumie szybko i tanio chce sie tego pozbyc.
z gory dzieki za pomoc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 10:42 am
Skoro chcesz się szybko ich pozbyć... oddaj mi je! mrgreen A jakie tytuły tam masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:38 am
hmmm... na jakims zaprzyjaznionym forum? na pewno jest dzial "sprzeda, kupie, zamienie" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:40 am
chyba na allegro... moja siostra tez ma do sprzedania: cztery tomy "wisha" i jak narazie nie moze sie ich pozbyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:08 am
a jakie masz te mangi do sprzedania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 10:02 am
no w sumie na zaprzyjaznionych forach juz pytalam i kupa, a na razie chce sprzedac Wolf's Rain obydwa tomy z JPFu, Slayers tom 1 JPFu i NGE tom 1,3,5,7 i 8 też JPF jesli to kogos interesuje xp
w ogole moj mejl jakby co: drunk.small.boy@gmail.com mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 10:18 am
Widac jak ludziska czytaja posty... dobrze, ze nikt nie napisał odpowiedzi np. Ebay.com albo google.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:26 pm
a tam, nie ma sie co czepiac xp oni traca, ze nie czytaja, nie ja :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 3:13 pm
a ja mam do sprzedania tomy 1-26 Dragon Balla, jesli ktos by chcial dramallama . Stan prawie idealny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 12:08 pm
Andareen a ja mam do sprzedania tomy 1-26 Dragon Balla, jesli ktos by chcial dramallama . Stan prawie idealny. prawie robi wielka roznice idea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 12:22 pm
Evil123Angel Andareen a ja mam do sprzedania tomy 1-26 Dragon Balla, jesli ktos by chcial dramallama . Stan prawie idealny. prawie robi wielka roznice idea niektore maja delikatnie pozaginane rogi, wiec stan raczej 5, 5+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|