|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 7:30 am
Przyjemniaste zwierzę. Kocurek czy kotka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 7:56 am
4yk4 Przyjemniaste zwierzę. Kocurek czy kotka? sliczny. a pewnie po takim malenstwie nie widac jeszcze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 8:14 am
jak spi wyglada slodziutko ale pewnie wielki rozrabiaka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 8:38 am
Driadaa 4yk4 Przyjemniaste zwierzę. Kocurek czy kotka? sliczny. a pewnie po takim malenstwie nie widac jeszcze. no wlasnie nie wiemy do konca sad pewnie, ze rozrabiaka biggrin łobuz straszny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:30 am
Ja tysz mrgreen ! Mam dwa. Adrenalinkę i Ziutkę. Słodziaki moje ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 10:55 am
ja toleruje jednego kota Zebry i Gemmy ( oraz dzicz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 11:20 pm
Jukatan Driadaa 4yk4 Przyjemniaste zwierzę. Kocurek czy kotka? sliczny. a pewnie po takim malenstwie nie widac jeszcze. no wlasnie nie wiemy do konca sad pewnie, ze rozrabiaka biggrin łobuz straszny wink a jakies pomysły na imiona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:30 am
Driadaa Jukatan Driadaa 4yk4 Przyjemniaste zwierzę. Kocurek czy kotka? sliczny. a pewnie po takim malenstwie nie widac jeszcze. no wlasnie nie wiemy do konca sad pewnie, ze rozrabiaka biggrin łobuz straszny wink a jakies pomysły na imiona? Tobi, ale to chyba jednak dziewuszka sad własnie wszedl za kompa i wyjdzie mi zaraz zza klawiatury, bede mu musiala odsuwac poleczke xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 1:17 am
Śliczny kotek! Ja mam psa, też chcę mieć kotka ale starsza jest uczulona :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:07 am
Ayah_TheMetalMania ja toleruje jednego kota Zebry i Gemmy ( oraz dzicz) heheheheheeeee Ayah, to ON toleruje CIEBIE. gdyby tego nie robił, nie wyszłabyś żywa z mojego domu..... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:32 am
ZebraDeath Ayah_TheMetalMania ja toleruje jednego kota Zebry i Gemmy ( oraz dzicz) heheheheheeeee Ayah, to ON toleruje CIEBIE. gdyby tego nie robił, nie wyszłabyś żywa z mojego domu..... twisted Ale się ze mną wita kiedy przychodze wink To cuś juz swiadczy :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 4:54 am
jak zgram zdjecia do kompa to pokaze swojego Boga Lenistwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 6:19 am
Identyczny jak Zenon kiedy był mały!!! To kiedy do ciebie wpadam, żeby go zobaczyć mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|