|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:02 pm
Podoba się? Moim zdaniem jest beznadziejny talk2hand . Piłki są za mało warte... I do czego służą te z "kick" w nawiasie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:18 pm
nie wiem po kigo drutka to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:57 pm
Ja tez nie. Wystawilam na markecie, moze ktos kupi rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 9:03 pm
Pilka sobie moze byc ale ja czekam na month colectibles. Dzis pietnasty! Gdzie one sa ?!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 11:43 pm
Lordofdragonss Pilka sobie moze byc ale ja czekam na month colectibles. Dzis pietnasty! Gdzie one sa ?!!!!!!!! ehhh.. nie wiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:06 am
pileczke sobie mozna kopac w townsach ;D
a jest tania, bo duzo ludzi ja ma, Lejdi, inflacja, uczyli tego chyba w szkole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 3:31 am
przynajmniej bede miala pilke na euro 2012 rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 3:34 am
Ayah_TheMetalMania przynajmniej bede miala pilke na euro 2012 rolleyes nio...jeszcze tylko 5 lat >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 4:23 am
Lordofdragonss Pilka sobie moze byc ale ja czekam na month colectibles. Dzis pietnasty! Gdzie one sa ?!!!!!!!! beeda otwarte po 20 czasu naszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:43 am
będzie coś z jackiem sparrowem, bo pytania były. whee whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:29 am
Andareen Podoba się? Moim zdaniem jest beznadziejny talk2hand . Piłki są za mało warte... I do czego służą te z "kick" w nawiasie? 1. to nie jest event 2. jesli jakosc eventow Twoim zdaniem polega na duzej cenie itemkow to pani podziekuje 3. juz chyba to Juka napisala.. aha.. pilka jest do bani..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:31 am
pafnuc Andareen Podoba się? Moim zdaniem jest beznadziejny talk2hand . Piłki są za mało warte... I do czego służą te z "kick" w nawiasie? 1. to nie jest event 2. jesli jakosc eventow Twoim zdaniem polega na duzej cenie itemkow to pani podziekuje 3. juz chyba to Juka napisala.. aha.. pilka jest do bani.. zgadzam sie ze wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 10:52 am
Piłka nozna ssie gonk
ZebraDeath: BĘDZIE? Ale fajne blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 11:01 am
Na Euro 2012 będzie jak znalazł rolleyes Tylko ja wtedy bede dziecko bawił i MOZE zbierac itemki.
Poznańska brygada Gai się zorganizowała i zebralismy jeszcze sporą grupkę ludzi.
Efekt? POwyżej 15 osob od nas bedzie na premierze Piratów 25tego i każdy płaci 8 zł blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 6:59 am
Kasmizar Na Euro 2012 będzie jak znalazł rolleyes Tylko ja wtedy bede dziecko bawił i MOZE zbierac itemki. Poznańska brygada Gai się zorganizowała i zebralismy jeszcze sporą grupkę ludzi. Efekt? POwyżej 15 osob od nas bedzie na premierze Piratów 25tego i każdy płaci 8 zł blaugh Uroczo whee Do czego słuzy Gracie's Soccer Ball (kick) ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|