|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 8:37 am
Taka mała zabawa, o! ^^ Polega na tym, że jedna osoba daje linka fotki albo fotke, a nastepny gracz wybiera, które zdjęcie jest ładniejsze. No to może ja zaczne: 1. Zdjecie 12. Zdjecie2 Rada na przyszłość URL oznacza LINK, więc jak wcisniesz go, wpiszesz adres a nastepnie opis, to bedzie o wiele lepiej wygladal i bedzie uzyteczniejszy dla innych forumowiczow. Ojciec Kasmizar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 10:04 am
Evangee Taka mała zabawa, o! ^^ Polega na tym, że jedna osoba daje linka fotki albo fotke, a nastepny gracz wybiera, które zdjęcie jest ładniejsze. No to może ja zaczne: 1. Zdjecie 12. Zdjecie2 Rada na przyszłość URL oznacza LINK, więc jak wcisniesz go, wpiszesz adres a nastepnie opis, to bedzie o wiele lepiej wygladal i bedzie uzyteczniejszy dla innych forumowiczow. Ojciec Kasmizar Jestes dzieckiem Kasmizara? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 10:19 am
rofl
Juz widze te naglowki "6latek spłodził dziecko". Co prawda całowałem wtedy dzieczyny, ale z tego Co wiem zadna nie zaszła wtedy w ciaże i z mojej wiedzy wynika, że to jest mało prawdopodobne. Pewnie to ukrywała przede mna lol
Degenerat juz mi gratulował dziecka, ale nie wiedziałem, że ma juz tyle lat... jak ten czas leci.
Nie mowcie Baraninie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:24 pm
Ej no! redface Dzięki za poprawki - będę pamiętać na przyszłość xd O tak, tak! Miło mi xp sweatdrop No to jak, gramy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:34 pm
tak, tak córuś heart
Ubierz się ciepło, zimno na dworze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:40 pm
*khhyyyyy khhyyyy khyyyy*
To ja jestem twoim ojcem Luk.... eeee.... Evangiii ninja
*zdejmuje maske* No? Przytulisz tatusia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:47 pm
mrgreen *przytula tutusia* Co tatuś gramy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:55 pm
Dobrze córuś heart Tatus napisze coś jeszcze dla mamusi i pogra przed snem.
ps. Podoba mi sie to słowo "córuś", oj co się ze mną dzieje? Instynkt ojcowski? Jestem za młody na to sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 12:57 pm
Dobrze widocznie na tatusia wpływam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 7:50 am
Wracajac do tematu topica- w kurtce chyba lepiej- ja pomijam ze on zawsze ma jakies takie chore spojrzenie..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 7:55 am
A gdzie twoje propozycje? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 8:07 am
ale jak nastepna osoba wrzuci jakies propozycje, to jak zrobi polla? polla moze zrobic tylko mod lub autor tematu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:10 pm
Nie zbyt rozumiem.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:19 pm
ie chce mi sie tlumaczyc *faza mozgu Lady przeszla z fazy "Mozg" w faze "Pinky"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|