Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Potrzebuje pomocy

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czy uda mi sie udowodnic?
  chyba nie ma szans...
  jakies szanse sa, amerykance sa glupi, da sie ich oszukac
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat May 12, 2007 8:41 am

Admini mi nie odpisywali na maile, wiec zapytalam o to moje zbanowane konto na forum "assistance & costam". Dostalam odpowiedz, ze za refreshera jest staly ban, a jedyny sposob, zeby odzyskac moje konto, to udowodnic, ze go nie uzywalam. Jak ja mam to udowodnic? Musze wlnac im jakas scieme, ale nie mam pomyslu gonk . Moze wy cos podpowiecie?

Jedyne moje pomysly to:

-> mialam zawirusowany komputer (slabe)
-> ktos inny wczesniej uzywal mojego konta i powiedzial, ze odchodzi z gai i mi je oddaje (jeszcze gorsze stare )
-> uzywalam refreshera do innych celow, a na gai przypdkiem mi sie wlaczal (ponizej krytyki gonk )
PostPosted: Sat May 12, 2007 9:57 am

2gi pomysl jest niezly...

Yumea

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat May 12, 2007 10:06 am

ten drugi...? hmm... pomysle nad tym... i powiem, ze mi oddal, uzywalam go moze pol dnia i zostalo zbanowane :]
PostPosted: Sat May 12, 2007 10:13 am

Yumea

tez mi sie tak wydaje... (no albo pierwszy no ale to juz stara bajka..)

lordzio

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat May 12, 2007 10:32 am

lordzio
Yumea

tez mi sie tak wydaje... (no albo pierwszy no ale to juz stara bajka..)

tylko jeszcze pisalam do nich maile z tego maila, co zakladalam konto... moge w sumie powiedziec, ze ta osoba je napisala, jak poskarzylam sie, ze oddala mi konto i zbanowali...
PostPosted: Sat May 12, 2007 1:02 pm

mysle...

ze 3. tak sadze. kto by Ci oddawal konto, skoro mozesz zalozyc drugie? tylko wymysl strone do jakiej uzywalam refreshera.

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat May 12, 2007 1:26 pm

ale na tamtym koncie bylo duzo kasy (w sumie ok 300k warte bylo), wiec sie oplaca...
PostPosted: Sun May 13, 2007 12:51 am

Andareen
ale na tamtym koncie bylo duzo kasy (w sumie ok 300k warte bylo), wiec sie oplaca...
to ktos by Ci przeslal te kase, po prostu. Hmm... a wiesz, co Ci powiem? Tak mi sie przypomnialo w tej chwili, ze Zel na krotko byl na Gai i jak odszedł, to po prostu dał mi haslo do konta, aby sobie wziela co mi pasuje. Czyli to jednak prawdopodobne.

Ale moze powiedz, ze to nie obcy czlowiek byl, tylko siostra, czy kolezanka...

Jukatan

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sun May 13, 2007 1:07 am

wlasnie mam ten sam problem tylko ja nie uzywalam odswiezacza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
PostPosted: Sun May 13, 2007 6:52 am

Jukatan
Andareen
to ktos by Ci przeslal te kase, po prostu. Hmm... a wiesz, co Ci powiem? Tak mi sie przypomnialo w tej chwili, ze Zel na krotko byl na Gai i jak odszedł, to po prostu dał mi haslo do konta, aby sobie wziela co mi pasuje. Czyli to jednak prawdopodobne.

Ale moze powiedz, ze to nie obcy czlowiek byl, tylko siostra, czy kolezanka...

w zamysle mialam, ze od znajomego dostalam, ale z rodzenstwem to dobre, bo jesli maja udokumentowane uzywanie tego, to bede miala wytlumaczenie czemu z tego samego kompa twisted . a jak nie maja, to bedzie latwiej... pomysli sie, na razie jeszcze pozbieram dane i pokombinuje... jak bede miala ulozona pelna wersje, to tutaj napisze, moze jeszcze komus sie kiedys przyda xp

Insane Lady-sama

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu May 17, 2007 12:23 am

napisz, że miałaś trojana. mi taki paskud jeden niepozwalał włączać programów i ustawił jakieś dziwne rzeczy na mozilli, to powiedz, ze musiałaś odświerzac przy wielu włączonych kartach, bo ci coś tam nie działało. dadza sie nabrać.
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff