|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 5:59 am
Kot mi fiknął... :<
Szkoda, bo był bardzo fajny, taki skaczący po suficie, idealny morderca, zawsze chodził tam, gdzie chciał.
A buu... ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 9:20 am
+ Forever in our memory + Zenon kot + R. I. P. +
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 11:25 am
dziękuję wam za wsparcie... w sumie to mi go tak średnio szkoda, pewnie zeżarł jakieś świństwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 11:31 am
tez tak sadze... kupicie se nowego i bedzie maly i fajny dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 11:54 am
Andareen tez tak sadze... kupicie se nowego i bedzie maly i fajny dramallama na razie nie chcemy, ból po Zenonie nadal trwa... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 1:25 pm
EvilYuki Andareen tez tak sadze... kupicie se nowego i bedzie maly i fajny dramallama na razie nie chcemy, ból po Zenonie nadal trwa... mrgreen ale sama pisalas, ze jak myszy znowu sie u was zadomowia, to sie kupi kota dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 12:23 am
Widać się jeszcze nie zadomowiły =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:39 am
Mylenka Widać się jeszcze nie zadomowiły =P no wlaśnie, lato długie w tym roku... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 5:20 am
szkoda kiciusia...koty nie sa takie złe, chociaż jestem na nie piekielnie uczulona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:08 am
Znam ten ból po stracie zwierzaka. Mi kilka miesięcy temu fiknęła koszatniczka (taka większa mysz skrzyżowana z myszoskoczkiem) crying
Zenku, spoczywaj w pokoju...
...byle nie tym samym co moja Pula eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 9:23 am
EvilYuki dziękuję wam za wsparcie... w sumie to mi go tak średnio szkoda, pewnie zeżarł jakieś świństwo... Podejrzewam samobójstwo z braku miłości przy takim nastawieniu xd Moja sunia jest na pólmetku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 6:37 am
Ja kiedyś miałam myszoskoczka biggrin Byl kochany i sliczny blaugh Mozna bylo go schrupac. Ale jak kazdy myszoskoczek zaczal wysoko skakac. A, że nie mialam specjanej klatki dla niego miaszkal w akwarium prykryty ksiakami, aby nie uciekl. Noi skakal sobie glupi i odbijal sie od ksiazek, spadajac w dol. W koncu tak mocno uderzyl, że sie skulil i zdechl. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|