|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:54 pm
Hej za rok matura Za pół roku Już niedługo, coraz bliżej - za pół roku
Minęła studniówka Z wielkim hukiem Czas ucieka i matura coraz bliżej
Za miesiąc matura Dwa tygodnie Już niedługo, coraz bliżej - dwa tygodnie
Oj za dzień matura (o jejku co to będzie) Za godzinę Już niedługo, coraz bliżej - już za chwilę...
I co dalej?
Znów za rok matura Za rok cały Już niedługo, coraz bliżej - za rok cały Już niedługo, coraz blizej - za rok cały !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 1:02 am
Driadaa Hej za rok matura Za pół roku Już niedługo, coraz bliżej - za pół roku
Oj za dzień matura (o jejku co to będzie) Za godzinę Już niedługo, coraz bliżej - już za chwilę...
I co dalej?
Znów za rok matura Za rok cały Już niedługo, coraz bliżej - za rok cały Już niedługo, coraz blizej - za rok cały ! hej Driadaa otrzymuje -1 pkt za uzywanie polskich znakow przykro mi. takie przepisy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 5:01 am
Baranina Driadaa Hej za rok matura Za pół roku Już niedługo, coraz bliżej - za pół roku
I co dalej?
Znów za rok matura Za rok cały Już niedługo, coraz bliżej - za rok cały Już niedługo, coraz blizej - za rok cały ! hej Driadaa otrzymuje -1 pkt za uzywanie polskich znakow przykro mi. takie przepisy sweatdrop sorry Winetou razz kopiowalam rano ze strony i nie zwrocilam uwagi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 1:09 pm
albo mi sie zdaje albo ludzie nie chca gadac o tym przykrym doswiadczeniu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 1:50 pm
Za trzy lata ;p
jak wam poszlo? Brat powiedzial, ze "spoko". rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 1:39 am
Pszczola_M Za trzy lata ;p jak wam poszlo? Brat powiedzial, ze "spoko". rolleyes mi poszło zleeee, jak dla mnie to tematy byly powalone pisalam podstawe a czulam ze to nie moj poziom, ale u mnie ze szkoly tez tak mieli...porazka....;(
a Ty jak tam???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 2:07 am
Driadaa Pszczola_M Za trzy lata ;p jak wam poszlo? Brat powiedzial, ze "spoko". rolleyes mi poszło zleeee, jak dla mnie to tematy byly powalone pisalam podstawe a czulam ze to nie moj poziom, ale u mnie ze szkoly tez tak mieli...porazka....;(
a Ty jak tam???moze jutro pojdzie ci lepiej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 10:06 am
a ja za 7 lat!!! a to nie mnie sie pytac, a wilkusa i buraka, czyli tegoroczne maturzystki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 4:54 am
moze dla Ciebie ja bym jednak chciala sie dowiedziec jak poszlo innym. mi z angielskim zdecydowanie lepiej poszlo,a u Was jak...? piszcie piszcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 7:15 am
polski - spoko, kazdy idiota wyciagnie 30% a wiecej mi nie trzeba. angielski - mialam problemy z powstrzymaniem napadow smiechu. ogolnie: skonczyly sie te dobre matury, czas sie bac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 1:05 pm
Driadaa Pszczola_M Za trzy lata ;p jak wam poszlo? Brat powiedzial, ze "spoko". rolleyes mi poszło zleeee, jak dla mnie to tematy byly powalone pisalam podstawe a czulam ze to nie moj poziom, ale u mnie ze szkoly tez tak mieli...porazka....;(
a Ty jak tam??? ja pisalam rozszerzenie. i sie martwie, ze nie na temat VV
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|