|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:35 am
ja wohl ja wohl ich liebe alkohol
:XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 11:45 am
Lorcan_Gon ja wohl ja wohl ich liebe alkohol :XP: Precz z naziolami!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:45 am
buhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:33 am
degenerat Lorcan_Gon ja wohl ja wohl ich liebe alkohol :XP: Precz z naziolami!!!! scream Troche tolerancji kurwa mac w pizdu... oj przepraszam znowu mnie ponioslo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 12:04 pm
trzecia rzesza sie odrodzi nasza polske oswobodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:25 am
ichabot degenerat Lorcan_Gon ja wohl ja wohl ich liebe alkohol :XP: Precz z naziolami!!!! scream Troche tolerancji kurwa mac w pizdu... oj przepraszam znowu mnie ponioslo twisted ninja ninja ninja ninja ninja question cry twisted sad 3nodding biggrin xd xd stressed stressed whee confused cry cry question question ninja burning_eyes burning_eyes cheese_whine 4laugh idea idea evil cool cool wink sweatdrop 3nodding 3nodding redface redface blaugh heart sad rolleyes rolleyes hhhfjfhjethyu5etjtejjk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:16 am
Baranina trzecia rzesza sie odrodzi nasza polske oswobodzi. zacytuję Cię na maturze z historii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:10 am
no, naprawdę xD w ogóle cytujcie sobie, a co xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 12:20 pm
tynek no, naprawdę xD w ogóle cytujcie sobie, a co xP Ale to jest początek kariery, jak zaczynają Cię cytować w wypracowaniach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:14 am
NAZI WON!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 3:41 am
ZebraDeath NAZI WON!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream a czemu na Owcę tak nie krzyczysz, jak nazywa arabów "czarnuchami" i twierdzi, że jak ktoś śmierdzi cebulą, to żyd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:17 am
Jukatan ZebraDeath NAZI WON!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream a czemu na Owcę tak nie krzyczysz, jak nazywa arabów "czarnuchami" i twierdzi, że jak ktoś śmierdzi cebulą, to żyd? powiedziałam, co do czarnuchów. ale wiem, że owiec żartuje. (przynajmneij częściowo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:49 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath NAZI WON!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream a czemu na Owcę tak nie krzyczysz, jak nazywa arabów "czarnuchami" i twierdzi, że jak ktoś śmierdzi cebulą, to żyd? powiedziałam, co do czarnuchów. ale wiem, że owiec żartuje. (przynajmneij częściowo) ach och, no to okiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|