|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:51 am
tak jak w temacie poprostu skladajcie tu skargi na dana osobe ktora waz dreczy podajcie link do strony w ktorej bylo sie obrazonym aby mozna bylo spokojnie rozpatrzyci co z takim agentem zrobic
napewno winni zostana ukarani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 1:16 pm
proponuje siebie. w co drugim poscie klne, a w co trzecim obrazam innych _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:07 pm
przesadzasz xp nie zauwazylam jakos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:15 am
Baranina przesadzasz xp nie zauwazylam jakos xp ale inni owszem i mi robili na PM wyrzuty. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:26 am
shilian90 Baranina przesadzasz xp nie zauwazylam jakos xp ale inni owszem i mi robili na PM wyrzuty. stare szczerze? ja nic takiego nie zauwazylam... zawsze wydawalo mi sie, ze jestes mila dla innych Oo. a mi degenerat robil wyrzuty i co? i nico dramallama . jakos inni sie nie skarzyli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:29 am
Andareen shilian90 Baranina przesadzasz xp nie zauwazylam jakos xp ale inni owszem i mi robili na PM wyrzuty. stare szczerze? ja nic takiego nie zauwazylam... zawsze wydawalo mi sie, ze jestes mila dla innych Oo. a mi degenerat robil wyrzuty i co? i nico dramallama . jakos inni sie nie skarzyli... ale osobnik, ktory wyraznie zaznaczyl, ze chcial zostac anonimowy, tego chyba nie zauwazyl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 11:31 am
Nox się stara a wy sobie offtopa urządzacie stare a później znowu będą problemy...
Nox proponuję Ci ustalenie jakiegoś systemu warnów... np: po 3 warnach zablokowanie możliwości pisania na forum a po 5 ban...
Najprawdopodobniej byłoby to dobre rozwiązanie... to dośc szeroko stosowana metoda utrzymywania porządku... dośc skuteczna jak mi się zdaje wink może warto spróbowac...
Co do zgłoszeń... to nie jestem pewna, czy ich jawnośc, to dobry pomysł. Będziesz musiał bardzo pilnowac tego topicu, by nie zamienił się w pierwszą linię frontu...
Powodzenia enyway wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 3:37 pm
A ban na 2 tygodnie? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 11:41 am
Mam dość orginalny pomysł .
Może ban na tydzień z możliwością wpłacenia kaucji . np 10k mrgreen Gildia sie wzbogaci a 10k piechotą nie chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 11:53 am
Valter Mam dość orginalny pomysł . Może ban na tydzień z możliwością wpłacenia kaucji . np 10k mrgreen Gildia sie wzbogaci a 10k piechotą nie chodzi xd ludzie beda predzej czekac tydzien xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 4:31 am
na gildii subforum kosztuej 4k.
pieniadze wplacane na rzecz gildii nie moga byc wyjete przez gidliowiczow.
nikt na tym nei zarobi, a ludzie i tak beda czekac tydzien. Z reszta, chyba ja kiedys proponowalam oplaty za ostrzezenia, nie pamietam... Ale to byly male sumy, a nie takie byczyska jak 10k... nie kazdy ma tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 3:29 am
nie bedzie oplat. koniec kropka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 5:11 am
Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:14 am
Gem_ma Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl a tego juz nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|