Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gry Pokemon.Co sadzicie. Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co sądzicie o grze pokemon?
  Ciekawa...
  Nuuuuudyyyy...
  Jedno z najlepszych RPG
  A co to Pokemon?
View Results

Lordofdragonss

PostPosted: Sun Apr 15, 2007 2:18 am

Jestem ciekaw co sadzicie o grach Pokemon (Poczymnajac od Reda konczac na Perlu)

Osobiście uwazam ze Gold wymiata a po nim Emerald. zobaczymy co przyniesie Pearl i Diamond
PostPosted: Sun Apr 15, 2007 8:35 am

ja grałam kiedyś w Sapphire'a. Przeszłam całego. Nawet fajne. Ciekawe lokacje , fajna muzyczka, wciągające. Można sie wcielic w trenera...Spoko.

Yumea

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sun Apr 15, 2007 8:57 am

Grałem na emulatorze GB jeszcze w lo. Gierka moze byc, otoczka dziecinna, ale jesli chodzi o zabawe to mila gra do popykania. Rozluzniała, a o to w koncu chodzi.

ps. Czy to jest "najlepszy" RPG? kłociłbym sie czy mozna go wrzucic do worka RPG.
PostPosted: Sun Apr 15, 2007 10:19 am

ja gralam kiedys, odstresowwuje, ale nie sadze, zeby zajmowalo u mnie pierwsze miejsce stare

shilian90

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Apr 15, 2007 10:59 am

nie bylo zle... moze nawet sprobuje sobie zagrac jak nowe wyjda. taki powrot w przeszlosc. /sentimental mode off
PostPosted: Sun Apr 15, 2007 8:35 pm

Kasmizar
Grałem na emulatorze GB jeszcze w lo. Gierka moze byc, otoczka dziecinna, ale jesli chodzi o zabawe to mila gra do popykania. Rozluzniała, a o to w koncu chodzi.

ps. Czy to jest "najlepszy" RPG? kłociłbym sie czy mozna go wrzucic do worka RPG.

Wiekszosc uwaza to za rpg. Przeciez zbieramy expa i druzyne, nie?

Lordofdragonss

nox123
Captain

PostPosted: Mon Apr 16, 2007 1:14 am

Gry pokemon sa bardzo fajne ale niestety wedlug mnie wszystkie takie same czekam na colloseum moz przyniesie cos nowego......
PostPosted: Mon Apr 16, 2007 6:55 am

ciekawy z czasem sie jednak nudzi ..

Ayah_TheMetalMania

Lordofdragonss

PostPosted: Tue Apr 17, 2007 2:24 pm

Wierz mi. Wystarczy miec cos takiego jak Edytor map...moj gold wyglada bardziej na miedz rofl
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:10 am

System RPG? wole DnD, Wampira i Neuroshime.

el_Taro

ulomne_dziecko

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 4:47 am

el_Taro
System RPG? wole DnD, Wampira i Neuroshime.

ED i Monastyr tez sa fajne.
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 5:50 am

Gralam w pokemonai nawet mi sie podobal do momentu kiedy zamiast normalnych napisow pojawialy mi sie jakies kszaczki, a ja japonskiego ani troche nie znam niestety (a szkoda)...

Ale puki cos rozumialam to mi sie podobalo;]

Ktsune

Lordofdragonss

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 7:18 am

Ktsune
Gralam w pokemonai nawet mi sie podobal do momentu kiedy zamiast normalnych napisow pojawialy mi sie jakies kszaczki, a ja japonskiego ani troche nie znam niestety (a szkoda)...

Ale puki cos rozumialam to mi sie podobalo;]

Polecam sciągnąć roma z Pokemon Valhalla Forum. Zarejestrować sie co prawda trzeba ale romy sa wszystke Angielskie .
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 6:11 pm

Poki question Fajne gierki duuuuużo sie nagrałem. Kiedyś (z Firefoxy) siedzieliśmy od 8 wieczorem w sobote do 7 rano i przeszliśmy całą jedną część chyba diamond ale jazda byla na maxa blaugh Faktycznie potrafi wciągać exclaim Jednak mi sie najbardziej podobajapoki z pierwszej edycji (czyli 151) dalej za bardzo juz wymyślali :/

BlanchwoodLoki

Lordofdragonss

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 1:30 am

Diamond? Chodzi ci o te pokemony w których poruszało sie przez światy dzięki "Antena tree"??I można było dzwonic do "Poket Monstersów".To nie pokemon ale bardzo fajne projekty stworków były.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces