|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 1:57 pm
jako ze ostatnimi czasy zdazylo mi sie przyjac kogos kto nie byl tu mile widziany to moze po prostu w tym temacie wpiszecie kogo nie zyczycie sobie tutaj widziec (ewentualnie usuncie ten topic i dostosujcie "wredna liste" do tego celu......)
mrgreen
a oto lista szczesliwcow (kolejnosc przypadkowa) :
Ozual linkin ( znany tez jako demon a ostatnio jako crazy_chaz ) Akiko Tamashii RUFUS.ABBYSINIAN
//edit: ostrzegam ze nominowanie na te liste GTW grozi pewnymi "losowymi" dzialaniami z ich strony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 3:58 am
hmm...nie chcemy Ozuala mrgreen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 7:01 am
linkina pod zadnymi ksywkami.
A tak w ogole to bez przesady, sie przyjmie, sie niespodoba, sie wyrzuci. tak po prostu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 7:52 am
numero uno Aki :] ...
numero uno numer dwa wink Rufusa[ Yoseja] a to tak dla zasady :] ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 12:46 pm
racqel A tak w ogole to bez przesady, sie przyjmie, sie niespodoba, sie wyrzuci. tak po prostu no wlasnie ze nie bo ja przyjalem Rufusa a potem mi bylo glupio......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 1:11 pm
BeeWolf_san numero uno Aki :] ... numero uno numer dwa wink Rufusa[ Yoseja] a to tak dla zasady :] ... domokun bBgbeeczka... ( lol )
za to ze jest admin pirate
i za Joseia stare
i za to ze jest menda i sie go zbanowac nie da mrgreen
mrgreen hjehjehje >
//edit hmm Domenies gdzies sie przypaletal.... hmm a wiec Vykka za to ze jest cipa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:47 am
Baliaur BeeWolf_san numero uno Aki :] ... numero uno numer dwa wink Rufusa[ Yoseja] a to tak dla zasady :] ... domokun bBgbeeczka... ( lol )
i za Joseia stare
mrgreen hjehjehje >
//edit hmm Domenies gdzies sie przypaletal.... hmm a wiec Vykka za to ze jest cipa sweatdrop
popieram. Vykka nie chcemy. A dlaczego nie Akiko, Bee?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:52 am
wnosze o wydalenie z naszych szeregow Addika jako ze jest agentem elity.... pirate
a poza tym wszystkich wkolo wkurwia.....a sa pewne granice wytrzymalosci materialow....... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:57 am
revcat wnosze o wydalenie z naszych szeregow Addika jako ze jest agentem elity.... pirate a poza tym wszystkich wkolo wkurwia.....a sa pewne granice wytrzymalosci materialow....... domokun jak ty to ładnie ujołes heart 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:02 am
revcat wnosze o wydalenie z naszych szeregow Addika jako ze jest agentem elity.... pirate a poza tym wszystkich wkolo wkurwia.....a sa pewne granice wytrzymalosci materialow....... domokun *zaczyna skandowac* nie chcemy Vykka i Addika pirate
bo jak moga byc takie cioty w naszych szeregach?? paszol won! mrgreen Rev masz za to u mnie piwo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 6:04 am
Baliaur revcat wnosze o wydalenie z naszych szeregow Addika jako ze jest agentem elity.... pirate a poza tym wszystkich wkolo wkurwia.....a sa pewne granice wytrzymalosci materialow....... domokun *zaczyna skandowac* nie chcemy Vykka i Addika pirate
bo jak moga byc takie cioty w naszych szeregach?? paszol won! mrgreen Rev masz za to u mnie piwo mrgreen *podtacza sie pod nogi Bali* Popieram, przepieram i zapieram !! Wypierdlać z nimi !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:05 am
racqel Baliaur BeeWolf_san numero uno Aki :] ... numero uno numer dwa wink Rufusa[ Yoseja] a to tak dla zasady :] ... domokun bBgbeeczka... ( lol )
i za Joseia stare
mrgreen hjehjehje >
popieram. Vykka nie chcemy. A dlaczego nie Akiko, Bee? ała Racq to bolało jak jest bee jak ja jestem bee... BEeczka to ja kusza. wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:09 pm
Addika wypierdolic za to ze jest kretynem i w ogule... a Vykka... no coz czasem trzeba kogos dla przykladu zbanowac, a po drugie sadzi ze chcac pomoc koledze chce go zarwac... sweatdrop Wypierdalać z takimi lamami !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:27 am
qrwa, co za biurokracja... ile mam czekac na zbanowanie chociaz Addika co ??
huj qrwa... odegram sie na modach na moim topicu...
hie hie hie !! rofl
a co to kuna koncert zyczen?? - opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 1:22 pm
Arife qrwa, co za biurokracja... ile mam czekac na zbanowanie chociaz Addika co ??
huj qrwa... odegram sie na modach na moim topicu...
hie hie hie !! rofl a co to kuna koncert zyczen?? - opcy nie musisz sam odejde z twojego nedznego zycia...i wez sie pierdol...moglbym powrzucac na ciebie zeby ludzie mieli widowisko ale oszczedze ci wstydu i niech dalej bedziesz dla nich autorytetem... spiedrdalaj...przyjaciolko...w tym przypadku wypadaloby powiedziec niedoszla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|