|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 5:36 am
prosie na forum PGG pierwszy topic wybieraja nowego moda zagłosujcie na Driade (kiedys Night Lady) oki ?? sweatdrop 4laugh 4laugh ona tez stała murem za mna jak wybierali moda do ppc zrobcie to dla gemmusia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 9:05 am
a mne nikt nie kocha D: nie wiem co ma to wspolnego ze sprawa, ale dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 11:03 am
shilian90 a mne nikt nie kocha D: nie wiem co ma to wspolnego ze sprawa, ale dobrze xd ja cie nie kocham, ja cie uwielbiam a uwielbiałbym bardziej gdybys na nia zagłosowała 4laugh 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:00 pm
ja już zagłosowałam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:14 pm
Gem_ma prosie na forum PGG pierwszy topic wybieraja nowego moda zagłosujcie na Driade (kiedys Night Lady) oki ?? sweatdrop 4laugh 4laugh ona tez stała murem za mna jak wybierali moda do ppc zrobcie to dla gemmusia dzieki Gemus to miłe, ale to miały być uczciwe wybory
ale dziekuje to bardzo miłe, nikt dawno mnie tak mile nie zaskoczył dziekuje emotion_kiss redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 1:26 pm
Gem_ma prosie na forum PGG pierwszy topic wybieraja nowego moda zagłosujcie na Driade (kiedys Night Lady) oki ?? sweatdrop 4laugh 4laugh ona tez stała murem za mna jak wybierali moda do ppc zrobcie to dla gemmusia ha! protekcja za korzysci! wahmbulance ktos tu pogrywa nieczysto ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2007 2:55 pm
ja rozumiem, ze jakos trzeba nadrabiac braki kompetencji..
..ale troche to.. ..prostackie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:29 am
och joj nie czepiac sie prosze uważam ze i tak ci ktorzy na nia zagłosowali i tak chcieli by to zrobic, bo znaja ja z PPC - a zrobiłem ten topic bo ludkowie nie wiedfzieli o tym castingu poprostu. Zawsze twierdziłem ze Night Lady to rozgarnieta baba, gdyby tak nie było nie głosował bym na nią,a nie bawie sie w to dlatego ze mnie wsparła stare jesli by o to chodziło musiałbym bawic sie w tą "protekcje" z paroma osobami ktore mnie zaproponowały na moda w PPC.
confused
aha i tylko jesli ona wygra (chociarz prowadzi kto inny ) to nie chciałbym zeby miała nieprzyjemnosci przeze mnie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 5:02 am
widzisz Gemmus chciałes dobrze i wyszło nie tak jak powinno... coz liczą sie chęci wiec jeszcze raz dzieki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|