|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:26 am
jako ze mnie krew zalewa jak widze jak piszczecie i odmieniacie mojego nicka, podaje poprawna odmiane: ten Gemma ide do Gemmy kocham Gemme pozatym piszcie bez tego dupnego _ miedzy Gem, a ma
prosze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:37 am
Gem_ma jako ze mnie krew zalewa jak widze jak piszczecie i odmieniacie mojego nicka, podaje poprawna odmiane: ten Gemma ide do Gemmy kocham Gemme pozatym piszcie bez tego dupnego _ miedzy Gem, a ma prosze stare a ktoz Ci odmienia zle, hmmm? i jak odmienia? TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:35 am
 i wieeelee razy jeszce ale mi sie szukac nie chciało neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 5:44 am
Gem_ma  i wieeelee razy jeszce ale mi sie szukac nie chciało neutral xDDDDD (o był jedyny komentarz na który się zdobyłam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 8:52 am
ale sama rozumiesz no....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:11 am
Gem_ma ale sama rozumiesz no.... rozumiem, rozumiem, też się strasznie raz wkuryzłam, jak pisali EvilYoko EvilJuki EvilJoko xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:37 am
ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:50 am
Lady Revania ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare a Lady Rewelacja? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:58 am
X_White_X Lady Revania ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare a Lady Rewelacja? rofl stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 10:02 am
Lady Revania X_White_X Lady Revania ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare a Lady Rewelacja? rofl stare stare stare ej no o co ci chodzi.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:29 pm
X_White_X Lady Revania X_White_X Lady Revania ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare a Lady Rewelacja? rofl stare stare stare ej no o co ci chodzi.... rofl nie gniewaj sie rewelacyjna Lady! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 2:18 pm
Gem_ma X_White_X Lady Revania X_White_X Lady Revania ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare a Lady Rewelacja? rofl stare stare stare ej no o co ci chodzi.... rofl nie gniewaj sie rewelacyjna Lady! pirate nie podlizywać się stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 11:13 pm
Lady Revania Gem_ma X_White_X Lady Revania X_White_X Lady Revania ja nie lubię jak piszą Lady Reviana albo Lady Ravenia stare a Lady Rewelacja? rofl stare stare stare ej no o co ci chodzi.... rofl nie gniewaj sie rewelacyjna Lady! pirate nie podlizywać się stare ja ? tobie? buhahahahahahahahahahhaaaaaaaaaa pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|