|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 8:19 am
zostalem modem gildii el_Taro whee zapraszam wszystrkich w grez na wysokim poziomie w gildii ninja w swiecie naruto!- gildia dopiero co startuje wiec jeszcze nie ma fajerwerkow ale systemik jest ładnie opisany - tylko jeszcze ja musze wkleic zadary walk i bedzie gut mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 9:03 am
jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 1:21 pm
Driadaa jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink *miziiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 2:57 pm
no widze ze wszyyyscy zainteresowani....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 5:48 am
Ja o tym wiedziałam, nim księzniczka Tarosia zalozyła ta gildię, więc co chcesz? Driadaa jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink Liiizuuussskaaa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 5:50 am
Świat się kończy...Ale to nie znaczy, że forum też! xp mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 6:17 am
Yajo Ja o tym wiedziałam, nim księzniczka Tarosia zalozyła ta gildię, więc co chcesz? Driadaa jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink Liiizuuussskaaa mrgreen ze ja? razz *miziu miziu,kissu kissu Gem_ma* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:43 am
Driadaa Yajo Ja o tym wiedziałam, nim księzniczka Tarosia zalozyła ta gildię, więc co chcesz? Driadaa jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink Liiizuuussskaaa mrgreen ze ja? razz *miziu miziu,kissu kissu Gem_ma* wink cool 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 1:17 pm
Driadaa Yajo Ja o tym wiedziałam, nim księzniczka Tarosia zalozyła ta gildię, więc co chcesz? Driadaa jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink Liiizuuussskaaa mrgreen ze ja? razz *miziu miziu,kissu kissu Gem_ma* wink Nie, ta 3 rzędzy za Tobą, 5 siedzien na lewo rolleyes Prosze poswiećić reflektorem na tą panią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 1:22 pm
Yajo Driadaa Yajo Ja o tym wiedziałam, nim księzniczka Tarosia zalozyła ta gildię, więc co chcesz? Driadaa jestes taki wspaniały ze bedziesz genialnym modem :* wink Liiizuuussskaaa mrgreen ze ja? razz *miziu miziu,kissu kissu Gem_ma* wink Nie, ta 3 rzędzy za Tobą, 5 siedzien na lewo rolleyes Prosze poswiećić reflektorem na tą panią* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|