|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:42 pm
Nowy Topic jest! whee Piszcie z czego w waszym życiu jestescie wyjatkowo zadowoleni... czym się pocieszacie jeśli macie doła itp ^^ w ogóle cieszmy się zyciem itp
PS: chyba juz jest podobny temat Oo nie zauwazylam sorrki!! wybaczcie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:45 pm
jak przydarzy mi sie cos złeo(niestety czesto)pocieszam sie" no przecierz ja jestem złym człowiekiem,nooo"
a potem stwierdzam ze mino wszystko dla innych robie duzo dobrych rzeczy co mnie znowu dołuje... wiem dziwne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:46 pm
W tej chwili to nie jestem z niczego zadowolona, o. Poszukalabym jakiejs pracy, tylko nie wiem jak za to mam sie wziasc rolleyes . Poza tym chce zalozyc zespol, ale musze znalezc chetnych, ktorzy na czyms graja, sluchaja j-rocka i sa z Warszawy.
A na dola najlepszy jest sen albo sluchanie ulubionej muzyki wink . Ewentualnie zapalenie fajka tez troche pomaga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:46 pm
Gem_ma jak przydarzy mi sie cos złeo(niestety czesto)pocieszam sie" no przecierz ja jestem złym człowiekiem,nooo" a potem stwierdzam ze mino wszystko dla innych robie duzo dobrych rzeczy co mnie znowu dołuje... wiem dziwne mrgreen mam tak samo XD jak mam doła to musi mi sam przejsc...... jakos tak..... heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:48 pm
Lady Revania W tej chwili to nie jestem z niczego zadowolona, o. Poszukalabym jakiejs pracy, tylko nie wiem jak za to mam sie wziasc rolleyes . Poza tym chce zalozyc zespol, ale musze znalezc chetnych, ktorzy na czyms graja, sluchaja j-rocka i sa z Warszawy. A na dola najlepszy jest sen albo sluchanie ulubionej muzyki wink . Ewentualnie zapalenie fajka tez troche pomaga... mi jak juz cos ma pomóc do przyjaciółki i czekolada X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:50 pm
Rishi-san Gem_ma jak przydarzy mi sie cos złeo(niestety czesto)pocieszam sie" no przecierz ja jestem złym człowiekiem,nooo" a potem stwierdzam ze mino wszystko dla innych robie duzo dobrych rzeczy co mnie znowu dołuje... wiem dziwne mrgreen mam tak samo XD jak mam doła to musi mi sam przejsc...... jakos tak..... heh no trza miec swoj sposob, np. szukac 2 strony danej rzeczy : gdy zazdroszcze kotu łatwego zycia i tego ze spi ile chce rzre ile chce itd to sobie wyobrazam jak mu musi byc nudno,nie ma znajomych i tylko jakies olbrzymy do niego wciaz napiepszaja jak do bobasa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:52 pm
Gem_ma Rishi-san Gem_ma jak przydarzy mi sie cos złeo(niestety czesto)pocieszam sie" no przecierz ja jestem złym człowiekiem,nooo" a potem stwierdzam ze mino wszystko dla innych robie duzo dobrych rzeczy co mnie znowu dołuje... wiem dziwne mrgreen mam tak samo XD jak mam doła to musi mi sam przejsc...... jakos tak..... heh no trza miec swoj sposob, np. szukac 2 strony danej rzeczy : gdy zazdroszcze kotu łatwego zycia i tego ze spi ile chce rzre ile chce itd to sobie wyobrazam jak mu musi byc nudno,nie ma znajomych i tylko jakies olbrzymy do niego wciaz napiepszaja jak do bobasa blaugh a ty tak myslisz czasem że koty mają dobrze? ja tak zawsze jak patrze na mojego kocurka XD no ale w sumie to ciesze sie ze jestem czlowiekiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:52 pm
Rishi-san Lady Revania W tej chwili to nie jestem z niczego zadowolona, o. Poszukalabym jakiejs pracy, tylko nie wiem jak za to mam sie wziasc rolleyes . Poza tym chce zalozyc zespol, ale musze znalezc chetnych, ktorzy na czyms graja, sluchaja j-rocka i sa z Warszawy. A na dola najlepszy jest sen albo sluchanie ulubionej muzyki wink . Ewentualnie zapalenie fajka tez troche pomaga... mi jak juz cos ma pomóc do przyjaciółki i czekolada X3 zalezy czy chcesz sie z kims podzielic problemem... a czekolada afktycznie czasem pomaga wink Gem_ma z tym bobasem tos po prostu walnal. *Lady spada z krzesla* Moze pogadajcie z Gem_ma jak macie dola xD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:54 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania W tej chwili to nie jestem z niczego zadowolona, o. Poszukalabym jakiejs pracy, tylko nie wiem jak za to mam sie wziasc rolleyes . Poza tym chce zalozyc zespol, ale musze znalezc chetnych, ktorzy na czyms graja, sluchaja j-rocka i sa z Warszawy. A na dola najlepszy jest sen albo sluchanie ulubionej muzyki wink . Ewentualnie zapalenie fajka tez troche pomaga... mi jak juz cos ma pomóc do przyjaciółki i czekolada X3 zalezy czy chcesz sie z kims podzielic problemem... a czekolada afktycznie czasem pomaga wink Gem_ma z tym bobasem tos po prostu walnal. *Lady spada z krzesla* Moze pogadajcie z Gem_ma jak macie dola xD? no to jest gud ajdija XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:55 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san Lady Revania W tej chwili to nie jestem z niczego zadowolona, o. Poszukalabym jakiejs pracy, tylko nie wiem jak za to mam sie wziasc rolleyes . Poza tym chce zalozyc zespol, ale musze znalezc chetnych, ktorzy na czyms graja, sluchaja j-rocka i sa z Warszawy. A na dola najlepszy jest sen albo sluchanie ulubionej muzyki wink . Ewentualnie zapalenie fajka tez troche pomaga... mi jak juz cos ma pomóc do przyjaciółki i czekolada X3 zalezy czy chcesz sie z kims podzielic problemem... a czekolada afktycznie czasem pomaga wink Gem_ma z tym bobasem tos po prostu walnal. *Lady spada z krzesla* Moze pogadajcie z Gem_ma jak macie dola xD? no to jest gud ajdija XD o ile was nie dobije ze pojdziecie sie pociac to oki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:56 pm
opowiem kawał!
co sie stanie jak wposcisz 5 emo do jednego pokoju?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:59 pm
Gem_ma opowiem kawał! co sie stanie jak wposcisz 5 emo do jednego pokoju? moze kazdy bedzie chcial bardziej zaszpanowac drugiemu i sie utopia we wlasnej krwi ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:02 pm
Gem_ma opowiem kawał! co sie stanie jak wposcisz 5 emo do jednego pokoju? utopią sie we łzach? OO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:03 pm
Lady Revania Gem_ma opowiem kawał! co sie stanie jak wposcisz 5 emo do jednego pokoju? moze kazdy bedzie chcial bardziej zaszpanowac drugiemu i sie utopia we wlasnej krwi ninja ? nie,jeden umrze bo nie bedzie mial własnego konta do plakania lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:08 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma opowiem kawał! co sie stanie jak wposcisz 5 emo do jednego pokoju? moze kazdy bedzie chcial bardziej zaszpanowac drugiemu i sie utopia we wlasnej krwi ninja ? nie,jeden umrze bo nie bedzie mial własnego konta do plakania lol OMG!! XDDD dobre, dobre!!! to ja znam taki jeden kawał o geju... ale nie wiem XD" żeby nie był źle zrozumiany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|