Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
(archiwalny) CASTING na Moda Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 11 12 13 14 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa:
Revcat
34%
 34%  [ 23 ]
Rin_Youkai
19%
 19%  [ 13 ]
Mirabell
4%
 4%  [ 3 ]
Driada
13%
 13%  [ 9 ]
Lavagetas_heqetai
27%
 27%  [ 18 ]
Total Votes : 66

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Mar 18, 2007 12:52 pm

A wiec drodzy gildianie. Jako iz my- obecni modzi- mamy ostatnio sporo pozawirtualnych obowiazkow postanowilismy wybrac nowego moderatora (moze nawet wiecej niz jednego), ktory pomoglby nam w organizacji forum i pilnowania porzadku. Mamy pare pomyslow co do tego kto by sie na to stanowisko nadawal, ale postanowilismy tez zapytac Was o opinie i dopiero potem podjac decyzje.
Tak wiec czekam tu na Wasze propozycje kandydatow wraz z uzasadnieniem. Oczywiscie kandydat na moderatora musi spelniac pare kryteriow. Najwazniejsza z nich jest czeste bywanie na forum i przestrzeganie regulaminu. Mile widziany dlugi staz w gildii (co najmniej pare miesiecy)

Dotychczasowe ROZSADNE propozycje:
-Revcat
-Rin
-Mirabell
-Driadaa (dawniej Night_Lady)
-Kiray
-Lava
-Racqel

update
A wiec zaczynamy glosowanie. Osoba, ktora w ciagu tygodnia (glosowanie zakonczymy w sobote) zdobedzie najwieksza ilosc glosow obejmie stanowisko moderatora na okres probny- dwoch tygodni. Jak sie na nim sprawdzi dostanie stanowisko na stale.
PostPosted: Sun Mar 18, 2007 12:58 pm

...siebie ?... talk2hand

UZASADNIENIE : z uwagi na checi, doswiadczenie i dlugi staz...

i moze cos zaspiewam ? ...modem kazdy byc moze troche lepiej lub troche gorzej...ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi...tralalalala

...eeeeeeee to moze ja sie lepiej zamkne... ninja

revcat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:03 pm

revcat
...siebie ?... talk2hand

mozna i siebie, aczkolwiek uzasadnienie jest mile widziane.
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 9:51 am

Moje propozycje:

Karnaaa, Rin, ariellechan, Aidanna, zuzika, Martines.PL

Uzasadnienie: im więcej tym zabawniej.

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 11:58 am

Autark
Moje propozycje:

Chyba zartujesz
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 12:42 pm

Omega Sun
Autark
Moje propozycje:

Chyba zartujesz

Niezupełnie proszę Omi, jeśli by tylko chcieli to na pewno sprawdzili by się jako moderatorzy. Z resztą to tylko propozycje osób które chętnie jako modów bym zobaczył wink

edit// raczej nie mam co liczyć, że dodasz ich do "dotychczasowych propozycji" .. od razu napisz kogo chcesz, będzie szybciej wink

Autark

opcy

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 1:00 pm

Autark
Omega Sun
Autark
Moje propozycje:

Chyba zartujesz

Niezupełnie proszę Omi, jeśli by tylko chcieli to na pewno sprawdzili by się jako moderatorzy. Z resztą to tylko propozycje osób które chętnie jako modów bym zobaczył wink
pozwole sobie na subiektywna opinie
(moge moge?)

Karnaa - pojawia sie od czasu do czasu na gildi mowi czesc i przypomina na jaki itemek aktualnie zbiera/pyta co mozna dostac w aktualnym evenvie

ariellechan i zuzu - w zasadzie zastrzezen az takich nie mam, staz troszke maly no i co tu ukrywac troszke jeszce malutkie sa..

Aidanna - wiadomo.. wzorowe, przykladne zachowanie wink

Martines.PL - pojawia sie od czasudo czasu na gildii i..
..i to by bylo w zasadzie na tyle..
o i ma jakiegos kola w czapce z daszkiem w sigu..

Rin - o.. to nawet kandydatura ktora mozna przyjac.. (nie reaguje na moje wglupy ale to mozna traktowac jako plus)

//edit: czy gosc od herbaty sugeruje tendencyjnosc tego castingu czy mi sie wydaje?
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 1:17 pm

opcy
pozwole sobie na subiektywna opinie
(moge moge?)

Karnaa - pojawia sie od czasu do czasu na gildi mowi czesc i przypomina na jaki itemek aktualnie zbiera/co mozna dostac w aktualnym evenvie

ariellechan i zuzu - w zasadzie zastrzezen az takich nie mam, staz troszke maly no i co tu ukrywac troszke jeszce malutkie sa..

Aidanna - wiadomo.. wzorowe, przykladne zachowanie wink

Martines.PL - pojawia sie od czasudo czasu na gildii i..
..i to by bylo w zasadzie na tyle..
o i ma jakiegos kola w czapce z daszkiem w sigu..

Rin - o.. to nawet kandydatura ktora mozna przyjac.. (nie reaguje na moje wglupy ale to mozna traktowac jako plus)

//edit: czy gosc od herbaty sugeruje tendencyjnosc tego castingu czy mi sie wydaje?

to tylko moje propozycje, z resztą najpierw oni musieli by się zgodzić

mam drobne uwagi:
1. co do pojawiania się na gildii, musisz przyznać że często obecni moderatorzy nawet będąc na Gai się nie odzywają i tylko lurkują, więc jako kryterium rekrutacyjne jest to troszkę nieporozumienie, bo jak ocenić czy ktoś często lurkuje czy nie?
2. co do tego wszystkiego ma wiek?
3. każdy ma wyrobione inne wzorce przykładnego zachowania, lubienie czy nie nie powinno mieć wpływu na wybór moda jeśli już musicie być poważni

ps. ja tylko pytam i nie ma tu ani odrobinki złośliwości lub czepiania się, piszę w razie jakby znowu ktoś chciał bez powodu się obrazić

Autark

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 1:28 pm

Autark
Moje propozycje:

Proponuje zsyłkę na Syberje dla ciebie.

Po jaki fafluk Mod nowy ?

Ale ja zgłaszam Pafnuca i El Konio. mrgreen
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 1:40 pm

BeeWolf

Proponuje zsyłkę na Syberje dla ciebie.

wymyśl coś orginalnego lub chociaż zabawnego wink

Autark

opcy

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 1:45 pm

Autark
mam drobne uwagi:
1. co do pojawiania się na gildii, musisz przyznać że często obecni moderatorzy nawet będąc na Gai się nie odzywają i tylko lurkują, więc jako kryterium rekrutacyjne jest to troszkę nieporozumienie, bo jak ocenić czy ktoś często lurkuje czy nie?
2. co do tego wszystkiego ma wiek?
3. każdy ma wyrobione inne wzorce przykładnego zachowania, lubienie czy nie nie powinno mieć wpływu na wybór moda jeśli już musicie być poważni

ps. ja tylko pytam i nie ma tu ani odrobinki złośliwości lub czepiania się, piszę w razie jakby znowu ktoś chciał bez powodu się obrazić

ad 1. fakt, moze lurkuja, ale lurkujac nikt sobie zaufania wsrod *khem khem* ludnosci nie wyrobi (trzeba siac, siac)

ad 2. niewiele, dlatego ich 'kandydatura' nawet mi sie spodobala

ad 3. tak.. jestesmy niepowazni... pozwalamy sobie wyciagac wnioski z prawiedwuletniej znajomosci..

i ustalmy jedno...

ja zawsze mowie tylko za siebie jest to moje osobiste zdanie i jest jakie jest...
i nie mam zamairu zabraniac wam wyboru choziazbynawet linkina na moda... //no moze przesadzilem.. biggrin
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 1:50 pm

BeeWolf
zeby pilnowac te max 3 piszace osoby wink

a tak naprawde chcialem wprowadzic troche ruchu do inteeresu..

Quote:

Pafnuc - zjawia sie od czasu do czasu i obraza ludzi ( jestem za )
El Konio - odbanowala go juz Omi?( jestem za )

mrgreen

opcy

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 3:17 pm

opcy
BeeWolf
zeby pilnowac te max 3 piszace osoby wink

a tak naprawde chcialem wprowadzic troche ruchu do inteeresu..

Quote:

Pafnuc - zjawia sie od czasu do czasu i obraza ludzi ( jestem za )
El Konio - odbanowala go juz Omi?( jestem za )

mrgreen

A no jeżeli chodzi o TE 3 piszące osoby to ja jestem za.
Tak El Konio tak od banowała mnie... znaczy jego.
Hym, ja jestem za, ty jesteś za, jeszcze ktoś i nasza ... znaczy się ich władza.... ehym

opcy

ad 1. fakt, moze lurkuja, ale lurkujac nikt sobie zaufania wsrod *khem khem* ludnosci nie wyrobi (trzeba siac, siac)

ad 3. tak.. jestesmy niepowazni... pozwalamy sobie wyciagac wnioski z prawiedwuletniej znajomosci..

Zawsze kierowałeś się mało logicznymi pobudkami, gdzie tutaj sens co ? rolleyes
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 3:48 pm

opcy

i ustalmy jedno...

ja zawsze mowie tylko za siebie jest to moje osobiste zdanie i jest jakie jest...
i nie mam zamairu zabraniac wam wyboru choziazbynawet linkina na moda... //no moze przesadzilem.. biggrin

ad ad 1. te *khem khem* jest wystarczająco wymowne samo z siebie wink

ad ad 2. to dopisz się do propozycji ich kandydatury przed Omi, ładnie proszę 3nodding

ad ad 3. jak na mnie robicie wrażenie zbyt poważnych, no ale co do tej dwuletniej znajomości muszę przyznać Ci racje, bo wystarczającego przeciw argumentu nie znajdę

ja też

Autark

EvilYuki
Crew

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 11:25 pm

Myślę, że nie powinno być jak w sejmie - osoby z jakiegoś powodu zbanowane, "po wyroku" wink nie nadajasię według mnie do pilnowania stosowania regulaminu, jeśli same go łamały.

To nie to, że wszyscy jesteśmy kryształowo czyści, no ale... no ale się nie powinno i już mrgreen

moja kandydatura - Rin, znana, lubiana, sympatyczna, przyjazna, długo siedzi na gildii, spokojna 3nodding
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 11 12 13 14 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces