|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:13 am
jak teraz wyglądacie? co macie na sobie? róbcie avy w tekteku!  tak wyglądam dzisiaj, bo wczoraj miałam dwa warkoczyki i mam troche lokowane wloski heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:28 am
Ja?... przez okno...albo balkon... teraz przez okno z psem (łep wystawił)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 3:17 am
 Hm, w bardzo duzym przyblizeniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 4:12 am
 niedokladnie, bo fartuszek mam jasniejszy rozowy a kapcie tez rozowe, ale takich na tekteku nie bylo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 6:10 am
 góra imituje niebieską koszule w kratę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 7:59 am
Mirwais Ja?... przez okno...albo balkon... teraz przez okno z psem (łep wystawił) a ja przez monitor w swiat wirtualny. W prawdziwy wyglada tylko pies xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 8:01 am
a ja dzis wygladam dokładnie tak : bom chora crying  do Zeberki.. masz fioletowe włosy!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 8:59 am
No-chanXD a ja dzis wygladam dokładnie tak : bom chora crying  do Zeberki.. masz fioletowe włosy!?!? ano. Gemma mi pomógł farbować blaugh kiedyś miałam czerwone, ale farba zeszła....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 9:58 am
ZebraDeath No-chanXD a ja dzis wygladam dokładnie tak : bom chora crying  do Zeberki.. masz fioletowe włosy!?!? ano. Gemma mi pomógł farbować blaugh kiedyś miałam czerwone, ale farba zeszła.... ale nie długo bo to szamponetka...kiedys pokarze jaki ja mam kolor włosow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:45 am
 ta i oto ja xp kubek, bo popijam sobie własnie ciepła herbatke. a parasol i torba z wyprawy dzisiejszej... nie padało, szcześliwie wink a te szramy, bo mnie dzisiaj rano pies podrapał, chcąc mnie obudzić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:12 am
Gem_ma ZebraDeath No-chanXD a ja dzis wygladam dokładnie tak : bom chora crying  do Zeberki.. masz fioletowe włosy!?!? ano. Gemma mi pomógł farbować blaugh kiedyś miałam czerwone, ale farba zeszła.... ale nie długo bo to szamponetka...kiedys pokarze jaki ja mam kolor włosow whee tez kiedys miałam fioletowe smile piekne czasy wink a teraz musze miec naturalne bo mam delikatne włosy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 8:48 pm
No-chanXD Gem_ma ZebraDeath No-chanXD a ja dzis wygladam dokładnie tak : bom chora crying  do Zeberki.. masz fioletowe włosy!?!? ano. Gemma mi pomógł farbować blaugh kiedyś miałam czerwone, ale farba zeszła.... ale nie długo bo to szamponetka...kiedys pokarze jaki ja mam kolor włosow whee tez kiedys miałam fioletowe smile piekne czasy wink a teraz musze miec naturalne bo mam delikatne włosy wink ja mam niebieską grzywkę, a tył czarny... kurde, takich włosów na gai nie ma Oo. ale cóż, cos się wymyśli... *idzie robic ava*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 9:07 pm
teraz tak wyglądam (z resztą zazwyczaj tak wyglądam, lubię łazić w piżamie po domu razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:46 am
zaraz ide na zakupy wiec wygladam tak:
 a pozniej mino choroby musze isc na impreze do kumpla mojego chłopaka wiec jesli kupie to co zamierzam bede wygladac tak :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|