|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:03 pm
Podobno kobiety sa jak rozmowy telefoniczne: Albo zajeta albo pomyłka... Teraz josh wiem ze to prawda bo jedna jest zajęta przezemnie blaugh (ale moze lepiej sie nie przechwalac bo wiem jak mnie to kiedys dobijało sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:49 am
Christoff_Gangrell Podobno kobiety sa jak rozmowy telefoniczne: Albo zajeta albo pomyłka... Teraz josh wiem ze to prawda bo jedna jest zajęta przezemnie blaugh (ale moze lepiej sie nie przechwalac bo wiem jak mnie to kiedys dobijało sweatdrop ) Uwarzaj jak jest zajeta przez ciebie bo na lini telefonicznej lubia wisiec inni urzytkownicey ... cool ... Wracajac do rozmów o kobietach, Poruchał bym, ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 8:11 am
tez bym poruchał...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 10:53 am
opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 12:40 pm
YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 12:46 pm
opcy YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen przykro mi abonent jest czasowo niedostepny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 2:33 pm
YumiTao opcy YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen przykro mi abonent jest czasowo niedostepny mrgreen nie ma takiego numeru... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 9:28 am
Jaswinder YumiTao opcy YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen przykro mi abonent jest czasowo niedostepny mrgreen nie ma takiego numeru... xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 12:46 pm
Christoff_Gangrell Jaswinder YumiTao opcy YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen przykro mi abonent jest czasowo niedostepny mrgreen nie ma takiego numeru... xd ninja No i patrzcie aż Christoff-a rozjebałyscie, nie wie co powiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:54 pm
YumiTao opcy YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen przykro mi abonent jest czasowo niedostepny mrgreen ja bym powiedzial ze jest zajety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|