Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 10:15 am

Zapraszam na pokład "Czerwonej Perły"!

Who is Who na mojej łajbie:

ZebraDeath-Wasz cudowny i jedyny Kapitan (chołubić i czcić, szczury lądowe!!!!)) oficjalnie: Boska Kapitan Zebra Postrach Mórz i Oceanów (w skrócie: BKZPMiO) User Image

wilkus-Bosman (odpowiedzialna za bossa wink , prawdziwy WILKUS morski) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Agria-Bezpośrednia podwładna Gem_my, stopień: "Kapitaniątko" (nosi wszystko, rum też, właśnie została adoptowana) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Gem_ma-Naczelny Rumownik Pokładowy (ma dostęp do rumu i rumoru) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Iwa-Pirat Zwyczajny (morduje i grabi, śpiewa szanty) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Evil"Trzy Katany"Yuki-Pirat Nadzwyczajny (morduje i grabi, poza tym zmywa pokład xd ) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Kasmizar-Majtek (majta się w majtach) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

happy_goth_buf-Bocianie Gniazdo (zwykle kima z butelką rumu, miejmy nadzieję, że nie ma choroby morkskiej, śpiewa szanty z Iwą) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

b_u_r_a_k-Wyśmienity Cook Pokładowy (specjalność-barszcze wszystkicj rodzajów rofl ) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

degenerat- Cukiernik Pokładowy (podrzuca złodze batoniki) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Owiec-filozof pokładowy (filozuje głównie o sobie samej) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Ayah - rzeźba na dziobie statku. odpowiedzialna za atmosfere imprez i bojowe nastawienie. mozna sie do niej modlić User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Yajo - Absolutnie Zabójcza, Długodystansowa Broń Masowego Rażenia (AZDBMR) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Daedhel - kolejna z Piratów Nadzwyczajnych. Poeta-Rzeźnik (pije rum, myje pokład, morduje, grabi, śpiewa szanty w rytmie "Smoke od the Water") User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

EL_TARO - pirat do miziania User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

shilian90 - tester rumu (i innych związków na bazie etanolu) User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Angrenereg Kali The Nefty - nadzorca niew... jeńców znaczy! User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Mirwais - poleruje totem (cokolwiek to znaczy, kchem, kchem)

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Valter - Widmo pokładowe, siedzi, prześwituje, straszy i posiada własny wymiar.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Maja_Pistachio -Pirat_Od_Rozpościerania_Mrocznego_Klimatu - czyli siedzi na dachu kajuty i robi na pół etatu za zielona lampe w nocy nadając naszej łajbie upiorną aure.
User Image

Suicunka - Tłumacz pokładowy, potrafi posługiwać się każdym językiem w tym zakątku galaktyki (dogada się nawet z artutitu wink )
User Image

Justinka - Sternik, abstynent, pirat absolutnie zwyczajny User Image

ShilvaRays - pirat zwyczajny, dba o czystość powierzchni płaskich i kocha pedalski róż.
User Image

Silvery the Alchemist - niefrasobliwe smocze cuś, które łazi wysoko po rejach, przepowiada pogodę, jest astronawigatorem (znaczy zna sie na gwiazdach i wyznaczaniu kursu według nich razz ), nie dba o ubranie i nie potrzebuje broni cool
lubi straszyć znienacka ludzi i drażnić się z nie-ludźmi biggrin
może chodzić/latać/etc na zwiady razz

User Image

zmora13 - Pani z Dziekanatu, jak wiadomo, trzęsąca posadami uniwerków i tyłkami rektorów, chwyta kulę palcami, prześciga Kubicę, leci dalej niż Małysz. U nas sie cieciuje. User Image

ilikegreenchickenlegs - Lekarz pokładowy, przyjaciel zwierząt morskich i lądowych.
Faworyzuje zielone kurczaki. Jego ulubionym powiedzeniem jest "to nie będzie bolało"
User Image

Harab Serapel - Zwiadowca. Rzadko mozna go spotkac na pokladzie, czesciej na samotnych poszukiwaniach lakomych lupow dla swej pani Kapitan.
Czesto zmienia wyglad. Ostatnia znana podobizna:
User Image

pani psychol - Syrena Przeciwmgielna. Otumania fałszem i sylikonowymi cyckami. Jak nie pływa za statkiem, to pomieszkuje kątem w beczce po rumie.
User Image

Mai Takashi - Druga Syrena Przeciwmgielna, z tym że ta nie ma cycków z sylikonu (łeee) ale za to lata.
User Image

Ajsza - Kelnerka. Obsługuje Kapitan, a gdy starczy jej czasu, to resztę załogi. Jej ulubiona broń to tulipan.
User Image
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 11:45 am

jak dla mnie spoko... tylko.. czemu czerwona??
/nie mam nic przeciwko, tylko pytam/ xp

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 11:54 am

wilkus

bo gdybym dala "Czaran Perła" to by sie burzyli, że zgapiam 3nodding
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 11:57 am

ZebraDeath
wilkus

ah, no to w sumie racja... dobra, to poczekamy na wieksza grupe i lupimy?? mrgreen

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:00 pm

wilkus
ZebraDeath
wilkus

ah, no to w sumie racja... dobra, to poczekamy na wieksza grupe i lupimy?? mrgreen

dobrze, bosmanie wilkus! zbieraj załogę, ruszamy w rejs!! pirate
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:05 pm

ZebraDeath

hmm... bosman brzmi dumnie xp
chwilowo chyba tutaj w ogole nikogo nie ma... moze ttzeba by w barze poszukac lub poczekac az sie zjawia sweatdrop

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:07 pm

wilkus
ZebraDeath

hmm... bosman brzmi dumnie xp
chwilowo chyba tutaj w ogole nikogo nie ma... moze ttzeba by w barze poszukac lub poczekac az sie zjawia sweatdrop

Kapitan ZebraDeath brzmi jeszcze dumniej cool spoko, każdy wilk morski prędzej czy później tu zawita twisted
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:12 pm

ZebraDeath

Kapitan ZebraDeath brzmi jeszcze dumniej cool spoko, każdy wilk morski prędzej czy później tu zawita twisted

haha, wilk tez brzmi dumnie /zwlaszcza dla wilkusa/
gdy tylko zawitaja, zaczniemy szerzyc mroook na oceanach xp
ale ja nie musze ostatnia opuszczac statku 4laugh

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:13 pm

i żaden ***** nam nie straszny!!!!!!!!!!!!!!!!! (ale przy Jacku Sparrowie będziemy mięknąć jak czekolada na karaibskim słońcu heart )
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:19 pm

ZebraDeath
i żaden ***** nam nie straszny!!!!!!!!!!!!!!!!! (ale przy Jacku Sparrowie będziemy mięknąć jak czekolada na karaibskim słońcu heart )

hmm, wiesz, Aga chciala kiedys byc chirurgirm plastycznym... a Burak /dalej chce/ patologiem, wiec i ***** sie przyda xp

Jack Sparrow --> to bedzie mrooook xd

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:21 pm

Dobra, to ja będę EvilYuki Trzy Miecze, jak mój avatar:

User Image

i ten, będę piratem! ja jestem tu od złodziejstwa mrgreen
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:26 pm

zaczyna sie robic iscie ciekawie xp
kurde, za co Cie wywalili?? ja jak zwykle o niczym nie wiem sweatdrop

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:27 pm

wilkus
za siwe wosy? potem Ridsu wysłala mi zaproszenie, ależ kuna fak, wywaliłam gonk
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:29 pm

eyuka
wilkus

wiec nie bedziesz miala nic przeciwko, jezeli ja teraz Cie zaprosze??
nie no powod boski stare

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:31 pm

wilkus
eyuka
wilkus

wiec nie bedziesz miala nic przeciwko, jezeli ja teraz Cie zaprosze??
nie no powod boski stare
łiii! biggrin to ja zaraz wrócę sobą ^^
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out