Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:17 am
Postanowiłem sprobowac storzyc topic opozycyjny do tego o kosmetykach facetach ciuchach itp... Omega udzieliła błogosławinstwa wiec jak na razie jedziemy...
UWAGA Pewne opinie i wypowidzi moga sie wydac panią "szowinistyczne" prosimy jednak o nie obazanie sie i nie zcanie txt w stylu "wy meśkie szowinistyczne siwnie wszyscy faceci sa tacy sami" itp....
Na poczatek ankieta....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:27 am
dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd
i cyce oczywiscie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:34 am
opcy dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd i cyce oczywiscie! xd rotfl.... xd Noo taaaaak... A mash jakies preferencje co do woelkości???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 6:34 am
Christoff_Gangrell opcy dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd i cyce oczywiscie! xd rotfl.... xd Noo taaaaak... A mash jakies preferencje co do woelkości??? ja osobiscie lubie male piersi! podwozie taz nie za duze jezeli chodzi o szczegoly! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:27 am
A ja lubie srednie, delikatene i miekkie piersi z niezaduzymi sutkami i zgrabna pupcie.. a do tego zeby to to jeszcze umialo sie wypowiedziec i mialo wiecej niz o jeden zwoj wiecej od kury xd Ah, i kocham swoja Ibris - to chcialem podkreslic twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:52 am
opcy dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd i cyce oczywiscie! xd lol ach podobuje mi sie ten temat, a moze by faceci napisali co ich kręci, a nie tylko jakies polle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:23 am
Night_Lady opcy dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd i cyce oczywiscie! xd lol ach podobuje mi sie ten temat, a moze by faceci napisali co ich kręci, a nie tylko jakies polleSciagacz!! To nie far!! Zazdrosnik!! Zreszta topc rozwija sie hmm interesujaco?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:27 am
Ann_Miho Night_Lady opcy dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd i cyce oczywiscie! xd lol ach podobuje mi sie ten temat, a moze by faceci napisali co ich kręci, a nie tylko jakies polleSciagacz!! To nie far!! Zazdrosnik!! Zreszta topc rozwija sie hmm interesujaco?? eek czesc dziewczyny......... jakie macie majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:29 am
opcy Ann_Miho Night_Lady opcy dupa dupa dupadupadupadupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd i cyce oczywiscie! xd lol ach podobuje mi sie ten temat, a moze by faceci napisali co ich kręci, a nie tylko jakies polleSciagacz!! To nie far!! Zazdrosnik!! Zreszta topc rozwija sie hmm interesujaco?? eek czesc dziewczyny......... jakie macie majtki? przyjedż do nas to sam się przekonasz!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|