|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 4:04 am
Centrum pomocy rodakom!
W tym centrum możecie wstawiać swoje Questy i Wishlisty. Możecie również wpisywać swoje prośby dotyczące pieniędzy lub ubrań. Pamiętajcie, żeby używać tylko jednego postu, aby nie zapychać zbytnio forum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 4:11 am
KONKURS NA IDEAŁ SERDECZNOŚCI
Ideał serdeczności to osoba, która stara się zawsze: + pomagać innym + pocieszać innych + być uśmiechnięta i miła + i.t.p.
Uroczyście oświadczam, że Ideałem Serdeczności roku 2004 zostaje Omega Sun.
Teraz moge już zdradzić, że nagroda to : Sealed Envelope heart
Gratuluje, a nagrode prześle pocztą! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 10:37 am
Witam W końcu udało mi się zrobić Questa (dzięki za pomoc dla Omegi i Lethiel) oto on Mój quest... chciałbym usłyszeć co o nim myślicie??? no i jeśli ktoś by mógł pomóc to byłbym niewuarygodnie zobowiązany... sweatdrop crying redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 29, 2004 6:54 am
pod spodem moj quest bede zobowiazana za kazda pomoc tu jest link do mojego questa kliknij i pomoz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 29, 2004 7:34 am
A oto Moj 3 Quest. Bylabym wdzieczna za bumpowanie a uszczesliwilo by mnie gdyby ktos dam mi choc drobna sumke. 4laugh Pod sygnaturka macie takze moja lotterie 3nodding Wiem ze bilety nie sa tanie ale za to co za nagroda whee A oto ci co mi pomogli: 4laugh Kagenoyami - 4laugh whee 3nodding heart herubinek - 750 g+500 g+1000 g crying whee 3nodding heart heart heart heart heart Uber.Zer0 -  and in it  + 100g eek 4laugh whee heart Sayokun - 150g 3nodding heart Pisarz - 2000g eek 4laugh whee heart Gallye - 200g 3nodding heart whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 29, 2004 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 29, 2004 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:33 pm
Zkończyłam własnie mój quest. Bardzo dziękuje tym, którzy bumpowali whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:42 pm
A oto Moj Quest... Jak na razie to srednio mi idzie, uzbieralem dopiero na 1/2 opaski jesli bym sprzedal listy... a jeszcze caly szalik przede mna sweatdrop ... Bylbym wdzieczny za bumpy, a kazda, nawet drobna pomoc finansowa bylaby bardzo doceniona mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:59 pm
mój quest jest pod sygnaturką
prosze chociaż bumpnijcie
ps. melani dopisz siebie do tych któży pomogli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 1:37 am
Mój queścik w sygnaturce.... 1 Itemek do końca... Bumpowanie mile widziane, ah, i jeszcze jedno... Melania, dopisz moich dobroczyńców tutaj xP Rynn the Vampire i Lina-san. Dziękuję za uwagę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 2:44 am
mooj qeścik w sygnatoorce 4laugh 3nodding . kashdy bump jest mi baaaardzo potrzebny bede bardzo wdzięczna za bumpy i dotacje 3nodding whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 6:41 am
kto mi pomoze zrobic questa???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:32 am
A oto i założony wczoraj wieczorem MÓJ QUEST!!!Jest raczej ambitny, ale myślę, że w ciągu roku mi się uda wszystko uzbierać! Dotowanie i bumpowanie bardzo mile widziane!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|