|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2017 11:33 pm
Sziasztok! Gondoltam létrehozok egy topicot, ahol lehet beszélgetni az aktuális animékről, vagy azokról, amiket régen láttál, de most újranézed stb.
szóval, ki mit néz most? whee
Én a Boku no Hero Academia 2. évadát nézem, meg a Little Witch Academia-t és néha belenézek az Attack on Titan 2. évadába is, de azt inkább megvárom, míg több része lesz kint, és egyben lenyomom biggrin Nézi valaki ezeket az animéket?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2017 4:14 am
Őket nem ismerem, amiket írtál, csak hallottam egy picit az Attack on Titanról, meg azt, hogy jó anime.
Mostanában nemigen animéztem sajnos, továbbra is kb a Tiger & Bunny az utolsó, amit annak idején rendesen megnéztem. Meg bele-belenézegettem kíváncsiságból a Sailor Moon Crystalba, de annak kb 2-3 éve. sweatdrop Lehetne mondani cinkusan vagy anélkül is, hogy kicsit leálltam vagy leragadtam... Azt nem akarom kijelenteni, hogy kinőttem az animéből, de kevésbé néztem mostanság animét, ez tény... Sci-fiből terveztem, hogy 1-2 alapművet elolvasok/megnézek, valószínűleg majd animéből is keresek akár alapművet, akár más érdekeset smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2017 10:49 am
Obi Aoi Őket nem ismerem, amiket írtál, csak hallottam egy picit az Attack on Titanról, meg azt, hogy jó anime. Igen-igen, jó anime az AOT, csak bírni kell gyomorral, kicsit...nem, inkább nagyon véres sweatdrop Obi Aoi Mostanában nemigen animéztem sajnos, továbbra is kb a Tiger & Bunny az utolsó, amit annak idején rendesen megnéztem. Meg bele-belenézegettem kíváncsiságból a Sailor Moon Crystalba, de annak kb 2-3 éve. sweatdrop Lehetne mondani cinkusan vagy anélkül is, hogy kicsit leálltam vagy leragadtam... Azt nem akarom kijelenteni, hogy kinőttem az animéből, de kevésbé néztem mostanság animét, ez tény... Sci-fiből terveztem, hogy 1-2 alapművet elolvasok/megnézek, valószínűleg majd animéből is keresek akár alapművet, akár más érdekeset smile A Sailor Moon Crystal-t én is elkezdtem nézni, de pár rész után abbahagytam, a régi animációt jobban szerettem, és szokatlan volt az új, de tervezem befejezni valamikor smile A Tiger & Bunny-ból meg 2 anime film is készült, azokat is láttad? Én úgy emlékszem, hogy csak az első filmet láttam, de az is rég volt már...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 21, 2017 2:32 am
Yuki Naoto Igen-igen, jó anime az AOT, csak bírni kell gyomorral, kicsit...nem, inkább nagyon véres sweatdrop Azt én se imádom nagyon... de gondolom azért nem egy Elfen Lied (abból csak pindurkát láttam, annyi elég is volt). Anno olvastam egy mangát, ami helyenként némileg gusztustalan, de nem véres... kicsit fura, de érdekes is a saját műfajában... Variante a címe. Egy "mangamintákat" tartalmazó reklámfüzetet kaptam egy Kanadában vásárolt manga mellé. Egy másik is kicsit durva, de nem vészes. Aztán erre a Variantéra egyszer rákerestem kíváncsi voltam, milyen. Felemás, de nem volt olyan "húdeszar" érzésem tőle. Itt olvashatsz róla, ha érdekel: https://en.wikipedia.org/wiki/VarianteYuki Naoto A Sailor Moon Crystal-t én is elkezdtem nézni, de pár rész után abbahagytam, a régi animációt jobban szerettem, és szokatlan volt az új, de tervezem befejezni valamikor smile Nekem is kicsit szokatlan, de azért érdekes is a kivitelezés és az is tetszik, hogy itt a mangát követik és nem mindig sorozatban győzi le a szörnyeket (bocsi sweatdrop ) De ettől függetlenül a régi is tetszik. Nosztalgikusak pl a zenéi, dalai nekem, bár nem néztem olyan rengeteget fiatalabb koromban, csak úgy hébe-hóba. Meg láttam újságban... Én is így vagyok. "Lemaradtam", valamikor befejezem... Főleg a Stars részére leszek kíváncsi, amikor Seiyáék bukkannak fel, az is más a mangában. [quote="Yuki Naoto"A Tiger & Bunny-ból meg 2 anime film is készült, azokat is láttad? Én úgy emlékszem, hogy csak az első filmet láttam, de az is rég volt már... Láttam mindkettőt. Nem rosszak, de hasra se estem nagyon tőlük. Az első a The Beginning, ami az első pár epizód átvezetésekkel, kiegészítő jelenetekkel, mint egy kikerekített visszatekintés kb, jól megoldották smile A Rising olyan, mint egy bónusz, hosszabb epizód, ami a fő történet szálhoz (Ouroboros) egyáltalán nem kapcsolódik, külön történetecskéje van. Olyan, mint egy kiegészítés, de a stílusa maradt, jó lett. Meg picit később játszódik, mint a sorozat, de nem jelentősen. Ebből is készült néhány manga, kiegészítésképpen ugyanúgy... Tetszenek is meg nem is. Még eszembe jutott a Trinity Blood, abból a manga tetszik jobban meg elkezdtem olvasni a regényt is (a ROM, azaz Reborn on the Mars nevű regénysorozat első kötetét vettem meg angolul még pár éve, abból készült az anime és a manga is, vannak azoknak egymást át nem fedő momentumaik, ami egyikben nincs, másikban van és fordítva). Tényleg nem nagyon akarok ezeken leragadni, meglátom még, milyen animét/animéket fogok nézni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 26, 2017 11:30 am
Mostanában én se néztem animét, mert egyéb is lefoglalt, a mai napig is lefoglal. Szóval nem tudom pontosan, hogy mikor fogok ismét animét nézni, akár újranézni egyet azok közül, amiket már láttam, akár olyat, amilyet még nem láttam. Pont a napokban gondoltam rá, hogy talán egyet újra megnézek, amit már párszor láttam. Ha már gyomor kell valamihez, például a School Days is egy erős anime. Illetve pontosabban mondva erősödő anime. Mégpedig azért az, mert eleinte egész nyugodt, ám ahogy halad előre, elkezd az egész egyre komolyabb lenni és kissé durvulni is, főleg a legvége. Van belőle manga is, az egy kicsivel szelídebb és kicsit más. Sokféle animét láttam és mangákat is olvastam már. Ha netán bárkit érdekelnének a kedvenc animéim és mangáim, az elolvashatja a profilomon belül lejjebb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 25, 2017 2:19 pm
Kijött már az AOT 2. évada? biggrin A Dragon Ball Supert nézem egyedül (nincs is másra időm smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 26, 2017 3:25 am
III Slash III Kijött már az AOT 2. évada? biggrin A Dragon Ball Supert nézem egyedül (nincs is másra időm smile ) emotion_jawdrop Úristeeeeeeeeeeeen! Üdv újra itt! 4laugh Most járnak az AOT 2. évadának a 8. részénél. És hogy tetszik a Dragon Ball Super? Én nemrég elkezdtem a Shingeki no Bahamut: Virgin Soul animét is, nagyon szép a grafikája, csak ajánlani tudom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|