|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2017 12:46 pm
Ahoy colegi!
Cu ocazia nasterii acestui guild, doresc sa creez o echipa activa care sa incinga spiritele pe aici smile
Cerinte :
- Sinceritate - Timp - Voie buna -- In constructie
Datorii care trebuie indeplinite pentru cei din Crew :
- Sa tina mereu guildul activ si sub observatie - Sa participe la eventuri/sau sa creeze eventuri noi cu cadouri desigur --- In constructie
Ce ofer in schimb: - Ajutor pe merit ( gold sau iteme desigur ) - Access la Top Secret Page (Doar pt crew) -- In constructie
--------------EDIT-------------
A inceput recrutarea!
Membrii alesi sunt :
Cei interesati sunt rugati sa posteze aici smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2017 1:36 am
As dori sa ajut c** pot, insa nu prea am timp.. ce pacat sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2017 2:58 pm
Anurim As dori sa ajut c** pot, insa nu prea am timp.. ce pacat sad Nui nimic, nu se stie nici o data . Inca astept sa vad activitate pe guild. Slabut totusi, nu credeam ca romanii nu o sa posteze deloc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 03, 2017 12:04 pm
romanii sunt la miting ! biggrin biggrin 3nodding biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2017 8:17 am
anaide romanii sunt la miting ! biggrin biggrin 3nodding biggrin biggrin smile )) Inteleg, dar chiar toti ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2017 6:03 am
Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2017 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2017 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2017 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2017 11:17 am
Noble Demiurge Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
Buna Noble! Bun venit. Doresti sa scrii un intro despre tine aici ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2017 11:38 am
Little Mortal Noble Demiurge Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
Buna Noble! Bun venit. Doresti sa scrii un intro despre tine aici ?Nope. Renunt la jocul asta in cateva zile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2017 11:39 am
Noble Demiurge Little Mortal Noble Demiurge Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
Buna Noble! Bun venit. Doresti sa scrii un intro despre tine aici ?Nope. Renunt la jocul asta in cateva zile Pacat. De ce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2017 2:43 pm
Little Mortal Noble Demiurge Little Mortal Noble Demiurge Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
Buna Noble! Bun venit. Doresti sa scrii un intro despre tine aici ?Nope. Renunt la jocul asta in cateva zile Pacat. De ce? ma sinucid xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2017 3:16 pm
Noble Demiurge Little Mortal Noble Demiurge Little Mortal Noble Demiurge Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
Buna Noble! Bun venit. Doresti sa scrii un intro despre tine aici ?Nope. Renunt la jocul asta in cateva zile Pacat. De ce? ma sinucid xDHahaha. Pai, succes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2017 4:45 pm
Little Mortal Noble Demiurge Little Mortal Noble Demiurge Little Mortal Noble Demiurge Eu sunt roman. Eu ma bucur ca am intrat in guild acesta. Eu pot a da gaia gold!
Buna Noble! Bun venit. Doresti sa scrii un intro despre tine aici ?Nope. Renunt la jocul asta in cateva zile Pacat. De ce? ma sinucid xDHahaha. Pai, succes. ms monsieur xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|