Igazság szerint tökre unatkozok és Halloween kapcsán felmerült bennem a gondolat, hogy vajon mennyire ismeritek a karaktert, akit maszkként hordok Gaián, immár lassan 10 éve.
A egyetlen szabály nagyon egyszerű: válaszolj EGY posztban a lent látható kérdésekre.
A legtöbb kérdésre helyesen válaszoló ajándékot kap, már ha egyáltalán lesz valaki, aki veszi a fáradtságot a kérdések kitöltésére. Igen, ma nagyon passzív-agresszív pesszimista hangulatban vagyok.
Sok szerencsét, meg ilyenek... (Az összes kérdésre VAN válasz és az évek alatt többször is említtettem, vagy hivatkoztam rájuk...)
Posted: Tue Nov 04, 2014 1:42 pm
gaia_angelleftKÉRDÉSEKgaia_angelright
01,
Mi van Malreni szüleivel?
02,
Hány testvére van Malreninek összesen?
03,
Mi van a Malreni hátán lévő hatalmas üvegben?
04,
Hogy hívták Malreni fogadott gyermekét?
05,
Hogy hívták Malreni előző (fiktív) barátnőjét?
06,
Melyik vendéglátóipari egység tulajdonosa Malreni?
07,
Kitől kapott pénzt a fent említett hely megnyitására?
Néhány kérdésre van válaszom, gondolom lehet "lesni", keresni...? sweatdrop
Edit: Üsse kő, felteszem. Hagyd a fejemet a nyakamon, nemcsak nekem van rá szükségem... redface Egy 2009-es tag próbálkozása.
01, Mi van Malreni szüleivel? Elhunytak.
02, Hány testvére van Malreninek összesen? Nincs, de a tévedés esélye =/= 0.
03, Mi van a Malreni hátán lévő hatalmas üvegben? "Hivatalos", Gaiás értelemben gondolom az [NPC] Unicorn, éteri alakban, mint mikor a dzsinn bújkál a lámpásban? Szubjektív értelmezésben... nem tudom.
04, Hogy hívták Malreni fogadott gyermekét?
05, Hogy hívták Malreni előző (fiktív) barátnőjét?
06, Melyik vendéglátóipari egység tulajdonosa Malreni? Döglött Macska Kávézó.
07, Kitől kapott pénzt a fent említett hely megnyitására?
08, Kikkel él jelenleg együtt Malreni? Frodó nevű macskájával.
09, Mi Malreni vezetékneve? Orbán, illetve írói nevében Macskássy.
10, Honnan származik a Malreni név eredetileg? Ő maga találta ki, de először egy maga által fejlesztett PC játékban használhatta - ha jól szűröm le ebből: "egy általam fejlesztett pc-játékból jön").
Néhány kérdésre van válaszom, gondolom lehet "lesni", keresni...? sweatdrop
Edit: Üsse kő, felteszem. Hagyd a fejemet a nyakamon, nemcsak nekem van rá szükségem... redface Egy 2009-es tag próbálkozása.
01, Mi van Malreni szüleivel? Elhunytak.
02, Hány testvére van Malreninek összesen? Nincs, de a tévedés esélye =/= 0.
03, Mi van a Malreni hátán lévő hatalmas üvegben? "Hivatalos", Gaiás értelemben gondolom az [NPC] Unicorn, éteri alakban, mint mikor a dzsinn bújkál a lámpásban? Szubjektív értelmezésben... nem tudom.
04, Hogy hívták Malreni fogadott gyermekét?
05, Hogy hívták Malreni előző (fiktív) barátnőjét?
06, Melyik vendéglátóipari egység tulajdonosa Malreni? Döglött Macska Kávézó.
07, Kitől kapott pénzt a fent említett hely megnyitására?
08, Kikkel él jelenleg együtt Malreni? Frodó nevű macskájával.
09, Mi Malreni vezetékneve? Orbán, illetve írói nevében Macskássy.
10, Honnan származik a Malreni név eredetileg? Ő maga találta ki, de először egy maga által fejlesztett PC játékban használhatta - ha jól szűröm le ebből: "egy általam fejlesztett pc-játékból jön").
Örülök, hogy kitöltötted! cat_biggrin PM-ben küldöm az értékelést. cat_3nodding