|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2014 12:40 pm
Event leírás: Az idei húsvéti játék nagyon egyszerű: csak járd a fórumokat, posztolj, érezd jól magad és közben gyűjtögesd a megjelenő hímes tojásokat. Bizonyos számú begyűjtött tojás után ajándékot kapsz! Hasznos tippek: - Ha gyorsan akarsz haladni, akkor járd ezt az útvonalat: Főoldal -> Event landing page -> Event fórum főoldala -> Főoldal és így körbe-körbe. Egy kattintással tudsz navigálni ezek között az oldalak között. Várj egy-két másodpercet, mielőtt tovább mész. - Ha ehhez lusta vagy, esetleg nem tudsz folyamatosan az event-re koncentrálni, akkor simán frissítsd a főoldal pár másodpercenként. (F5 billentyű.) Jó szórakozást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2014 12:49 pm
Tárgyak: Napi ajándék: 01. Easter 2k14 Pastel Bonnet02. Easter 2k14 Pastel Nest03. Easter 2k14 Giant Egg04. Easter 2k14 Egg Shoeclips05. Easter 2k14 Baa Baa Beard06. Easter 2k14 Chick Beanie07. Easter 2k14 Painted Egg Earmuffs08. Easter 2k14 Little Lamb Capelet0E . Easter 2k14 Basket of Grunnies - Extra ajándék, ha minden napi ajándékot összegyűjtöttél! Event tárgyak: 01. Easter 2k14 Charming Overalls - 50 tojás begyűjtéséért! 02. Easter 2k14 Charming Neckerchief - 150 tojás begyűjtéséért! 03. Easter 2k14 Charming Newsboy Cap - 250 tojás begyűjtéséért! Ajándék a Húsvéti nyuszitól: 00. Easter Egg Surprise - Grant link (Kétszer használható!) 01. Odd Easter Egg - Az Easter Egg Surprise tartalmazza! 02. Peculiar Easter Egg - Az Easter Egg Surprise tartalmazza! 03. Strange Easter Egg - Az Easter Egg Surprise tartalmazza! 04. Unusual Easter Egg - Az Easter Egg Surprise tartalmazza! SwitchEm tárgyak: 01. Easter 2k14 Lovely Egg Shoeclips - 2. szint! 02. Easter 2k14 Lovely Gruff Beard - 4. szint! 03. Easter 2k14 Lovely Fried Egg Earmuffs - 6. szint! 04. Easter 2k14 Lovely Bonnet - 8. szint! 05. Easter 2k14 Lovely Neckerchief - 10. szint! 06. Easter 2k14 Lovely Newsboy Cap - 12. szint! 07. Easter 2k14 Lovely Overalls - 14. szint! 08. Easter 2k14 Lovely Basket of Bunnies - 16. szint!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2014 1:32 pm
Achievementek: 01. Over Easy - 100 tojás begyűjtéséért! 02. Sunny Side Up - 200 tojás begyűjtéséért!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2014 7:35 pm
SwitcEm-ben 7. szintig jutottam el, igaz eddig csak egyszer játszottam vele biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 1:52 am
napsugar SwitcEm-ben 7. szintig jutottam el, igaz eddig csak egyszer játszottam vele biggrin Én a 6. on buktam el. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 2:35 am
Én kiléptem a hatodik szint után. Sokszor kell próbálkozni, mire megnyerhető a nyolcadik szint. Se türelmem, se kedvem sem volt akkor hozzá. Inkább mentem tojást keresni. Tojáskeresésről jut eszembe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 2:41 am
én a 11. szintnél buktam el...a lila szárny bekavart, hogy megegyezett a színe a tojáséval rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 2:58 am
Yuki Naoto én a 11. szintnél buktam el...a lila szárny bekavart, hogy megegyezett a színe a tojáséval rolleyes Gratulálok! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 3:01 am
Malreni Yuki Naoto én a 11. szintnél buktam el...a lila szárny bekavart, hogy megegyezett a színe a tojáséval rolleyes Gratulálok! cat_3nodding Köszönöm 3nodding ilyen sokáig még egyszer sem jutottam el, örülök, hogy most elsőre sikerült, nem lett volna több türelmem játszani redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 3:36 am
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto én a 11. szintnél buktam el...a lila szárny bekavart, hogy megegyezett a színe a tojáséval rolleyes Gratulálok! cat_3nodding Köszönöm 3nodding ilyen sokáig még egyszer sem jutottam el, örülök, hogy most elsőre sikerült, nem lett volna több türelmem játszani redface Szerintem szórakoztató játék. Teljesen ki tudja kapcsolni az agyamat. Nem mondom, hogy nem szokta fel*tojás* az agyamat, de ettől még mókás. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 3:45 am
Malreni Yuki Naoto Köszönöm 3nodding ilyen sokáig még egyszer sem jutottam el, örülök, hogy most elsőre sikerült, nem lett volna több türelmem játszani redface Szerintem szórakoztató játék. Teljesen ki tudja kapcsolni az agyamat. Nem mondom, hogy nem szokta fel*tojás* az agyamat, de ettől még mókás. cat_3nodding ne csináld ezt, már mindenhol tojásokat látok, pedig még egyet sem találtam meg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 3:47 am
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Köszönöm 3nodding ilyen sokáig még egyszer sem jutottam el, örülök, hogy most elsőre sikerült, nem lett volna több türelmem játszani redface Szerintem szórakoztató játék. Teljesen ki tudja kapcsolni az agyamat. Nem mondom, hogy nem szokta fel*tojás* az agyamat, de ettől még mókás. cat_3nodding ne csináld ezt, már mindenhol tojásokat látok, pedig még egyet sem találtam meg xd Gondoltam, ez most stílusos cenzúra lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 3:50 am
Malreni Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Köszönöm 3nodding ilyen sokáig még egyszer sem jutottam el, örülök, hogy most elsőre sikerült, nem lett volna több türelmem játszani redface Szerintem szórakoztató játék. Teljesen ki tudja kapcsolni az agyamat. Nem mondom, hogy nem szokta fel*tojás* az agyamat, de ettől még mókás. cat_3nodding ne csináld ezt, már mindenhol tojásokat látok, pedig még egyet sem találtam meg xd Gondoltam, ez most stílusos cenzúra lesz. végül is stílusos és témába vágó lett lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 4:58 am
Haha, én is hetediknél buktam el, tojásokkal viszont tele vagyok. Hála a jó égnek nem csak az event fórumokban vannak, hanem mindenhol, így booty közben halálra gyűjtöttem magam LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2014 6:57 am
Csak nekem jönnek ilyen lassan a tojások? Ma még egyet sem adott, pedig rendesen böngészem a fórumot.
Néha meg kiteszi a képből és nem tudom összeszedni... confused Lehet, hogy más böngészőt kéne használnom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|