|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 10:22 am
 Gyere és játssz velünk! Az ajándékok garantáltan örömet fognak szerezni. wink Nevezési feltétel:Nincs! Játékszabály:-Mondj egy locsolóverset és generálj egy számot 1 és 60 között! -A játék az ajándékok készletének erejéig tart vagyis, ha már nincs több új jelentkező aki játszana, újra játékban vagy. -Erről egy külön announcement fog értesíteni mindenkit. Most figyelj!Akár 2 db verset is közzé tehetsz, és ezáltal 2x is generálhatsz számot! Viszont másik avi használata nem megengedett! Ha két verset is megosztasz velünk, akkor azt két külön válaszban tedd meg kérlek, mivel úgy is 2x kell számot generáltatnod!Újabb lehetőségÚjra játékban van mindenki az ajándékokért egy számsorsolás erejéig! A számokat most már 1-től 23-ig tudjátok generálni. Verset nem kell posztolnotok.A játék lezárult, köszönet a résztvevőknek! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 10:24 am
Nincs más dolgod, mint generáltatni egy számot (1-60-ig /Post action -> random nmber/). Minden számhoz tartozik egy item, amilyen számot kidob a rendszer, a hozzá tartozó itemet meg is nyerted. smile Ha a számhoz tartozó itemet már kilőtték, generálj egy újabbat. Verseket írhatsz a netről is, de akár a fantáziádat is használhatod. >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 10:25 am
Mindenkinek gratulálunk , köszönjük a részvételt és reméljük sikerült mindenkit meglepni egy apró ajándékkal aminek örültetek is ^^amit már megnyertetek: Selly1125 Xanvie Yuki Naoto Tira Telf Hime_Yura Az Timmy Koishi Usagi Shiroki-chi Sztyanime DemiMurgos Gabessz napsugar Malreni Tea_rozsa III Slash III Lemulia Arcanum Feles Lucia Le Fay Cryene del Miserio III_Kisrajczy_III Akkor lássuk újra a megmaradt itemeket: wink 1, 2, 3, 4, Gabessz 5, DemiMurgos 6, Yuki Naoto 7, Selly1125 8, 9, 10, Tea_rozsa 11, napsugar 12, Malreni 13, 14, 15, 16 17, 18, 19, 20, 21, Koishi Usagi 22, 23, Küldj egy üzit, profil commentet bármit és én beirom neved a generált számhoz, így mindenki láthatja, melyik számok keltek már el. Természetesen küldöm az ajándékodat is. Ez azért fontos, mert mi sem vagyunk gép előtt egész nap. smile sweatdrop Szóval, játékra fel! Mondj egy locsolóverset és vigyél egy ajándékot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 10:42 am
Még nincs nyitva a játék heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 11:28 am
Angolul is érvényes a vers? :3
!Bocsánat! Nem láttam a nincs nyitva dolgot :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 11:52 am
Hime_Yura Angolul is érvényes a vers? :3 !Bocsánat! Nem láttam a nincs nyitva dolgot :c Semmi baj, posztolni lehet nyugodtan. 3nodding Háát őszintén szólva ilyen kérdés nem merült fel bennünk, mert nem is gondoltuk volna hogy valaki ilyenre kérdez. whee De végülis miért ne? Mondjuk preferáltabb a magyarul írt, de posztolhatsz persze angol versikét is szerintem. 3nodding A játékot egyébként perceken belül megnyitjuk. Az announcement később megy majd, hogy mindenki figyelmét felhívja ha még nem figyeltek fel a játékra egyesek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 12:04 pm
Kezdődjön a játék!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Koishi Usagi generated a random number between
1 and 60 ...
43!
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 12:11 pm
Zöld erdőben jártam, 3 nyuszit láttam. Az egyik rám kacsintott, Kérek egy ajándékot! heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Yuki Naoto generated a random number between
1 and 60 ...
3!
|
Posted: Thu Apr 10, 2014 12:11 pm
óh, te jó ég! Micsoda nyeremények! emotion_kirakira
Kerek erdőn jártam, Piros tojást láttam, Bárány húzta rengõ kocsin, Mindjárt ideszálltam. Nesze hát rózsavíz, Gyöngyöm, gyöngyvirágom. Hol a tojás, piros tojás? Tarisznyámba várom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|