|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2014 1:09 pm
Mi is ez pontosan?
-Ezzel a bolttal szeretném meghálálni nagylelkű segítségeteket! A piaci árnál jóval olcsóbban kínálom fel eladásra az általam XP szerzés céljából létrehozott tárgyakat. -Az árak, csak irányárak! Minden alku tárgya, ameddig a tárgy nem kel el a Marketplec-en. -Igyekszem sűrűn frissíteni majd ezt a topic-ot, szóval érdemes lesz be-benézni!
Vállalok megbízásokat!
-Ha megtetszik egy tárgy, de nincs belőle a piacon, vagy túl drága és magadnak nem tudod elkészíteni, akkor elkészítem neked! -Amennyiben a formulát és a hozzá kellő alapanyagokat biztosítod, úgy nem számolok fel semmilyen munkaköltséget! Egyedül csak a craft-olás költségét kell utólag megfizetni! -Amennyiben nekem kell utánajárni az alapanyagoknak, úgy 10% munkadíjat számolok fel utólag! Minden tárgyat a lehető legolcsóbban veszek meg! Ha kell, várok, míg lejjebb megy az ára! -Maximum 2000000 aranyat számítok fel munkadíj gyanánt! -Egyszerre maximum öt megrendelést veszek fel! A többiek érkezési sorrendben a várólistára kerülnek.
Remélem örültök majd ennek a lehetőségnek! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2014 1:13 pm
Void Sprite - 1000000 - Engedmény: 500000 
Calico Goldfish Kimono - 3500000 - Engedmény: 1750000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2014 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2014 1:52 pm
ÜRES ÜRES ÜRES HIDÜN MESZIDZS FAK JE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2014 1:53 pm
A következő embereknek szeretném megköszönni segítségüket és támogatásukat! (A nevek ábécé sorrendben szerepelnek!)
- Demi Murgos - Gabessz - Hime_Yura gaia_crown - Obi Aoi - r_murasaki - Xanvie - Yuki Naoto
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 11:01 am
hehehe, Cephalopodian Artifact tágyam nincs, de van egy ilyen formulám, ha kéred, neked adom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 11:03 am
Yuki Naoto hehehe, Cephalopodian Artifact tágyam nincs, de van egy ilyen formulám, ha kéred, neked adom biggrin Kapható a Bifrost-ban. cat_xd Az összetevőket egyik mule-ommal csinálom, hogy spóroljak. Köszönöm! Ettől függetlenül értékelem a felajánlásodat. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 11:10 am
Malreni Yuki Naoto hehehe, Cephalopodian Artifact tágyam nincs, de van egy ilyen formulám, ha kéred, neked adom biggrin Kapható a Bifrost-ban. cat_xd Az összetevőket egyik mule-ommal csinálom, hogy spóroljak. Köszönöm! Ettől függetlenül értékelem a felajánlásodat. cat_3nodding oh, bocsi, ezt nem tudtam > . < és szívesen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2014 12:58 pm
Ahoy! Szerintem van egy maneating plantem, átdobjam? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2014 11:08 am
DemiMurgos Ahoy! Szerintem van egy maneating plantem, átdobjam? biggrin Bocsánat, nem láttam, hogy írtál. Igen, megköszönném. 20ezret adok érte. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 08, 2014 1:12 pm
Fincsi új tárgyakat raktam ki! Van köztük egy igazán jó vétel! Inari's Beads három millióval olcsóbban a piaci árnál!!!
Sajnálom, reggelre elvitték a legjobb cuccukat. cat_cry
Ha minden jól megy estére megint lesz egy adag Evolvin Item a listán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2014 12:04 am
Csinálhattok egy-két igazán jó vételt most. Csak nektek! (Unom már, hogy magamban beszélek.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malreni generated a random number between
1 and 7 ...
3!
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2014 1:33 pm
És most megköszönöm rendesen a segítséget! cat_scream Igaz, nem olyan drága, de szívből adom! Megkoronázom vele azt a segítőmet, aki megnyeri a kis sorsolásom. cat_3nodding A neveket (összesen hetet) ábécé sorrendbe rendeztem, akinek a sorszámát kidobja a gép, az nyer! cat_biggrin A nyertes pedig:
Hime_Yura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2014 12:13 pm
Malreni És most megköszönöm rendesen a segítséget! cat_scream Igaz, nem olyan drága, de szívből adom! Megkoronázom vele azt a segítőmet, aki megnyeri a kis sorsolásom. cat_3nodding A neveket (összesen hetet) ábécé sorrendbe rendeztem, akinek a sorszámát kidobja a gép, az nyer! cat_biggrin A nyertes pedig:
Hime_Yura Húúúúúú, nagyon szépen köszönöm! Úgy meglepődtem! :3 A vicc az, hogy megfordult anno a fejemben a korona gyűjtögetés, mert hát a név kötelez :3 Remélem sikerül vele összehoznom egy jó avit sok idő után Egy szó mint száz, köszönöm szépen! cat_crying emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|