A játék lényege, hogy a kiposztolt képen lévő karaktert kell felismerni. Aki elsőnek kitalálja, hogy ki van a képen, az rakja a következő képet. Ha esetleg a megfejtő nem szeretne új feladványt kitenni, akkor jelezze és tesz ki helyette más. A túl nagy képeket spoiler alá tessék posztolni, nem szeretnénk, hogy széthúzza az oldalt. Megfejtésként elég a szereplő neve, de örülünk, ha ki van egészítve, hogy melyik filmből, játékból, animéből van.
Karakterek lehetnek:
Animéből Videojátékból Filmből
Szívesen fogadunk Yukival bármiféle ötletet a játékkal kapcsolatban cat_3nodding
Mivel nincs megfejtő arra szeretnélek megkérni, hogy egy másik képet is tegyél be, ahol a többi szereplővel látható a kitalálandó személy, hátha úgy könnyebben felismerik emotion_c8
Posted: Thu Jul 25, 2013 12:14 am
De akár azt is lehet, hogy elmondom ki az, ha senki se tudja. Na de oké, itt van 1-2 plusz kép, ahonnan ő van: És Yuki mondta, hogy rákeres. Még azért várok egy ideig. Annyit azért segítek, hogy mangában némileg hosszú és még fut. Plusz néhány éve 2 OVA része lett és most július közepén lettek belőle rendes részek is. Hetente 1 új része jelenik meg és hétfőnként már elérhető netről (eddig az első 2 része ment le, követem is). De ha úgy alakul, hogy ezek után sem tudja senki se, hogy ki ő, akkor elmondom. Bocsi a plusz infókért, de így kerekebb a dolog, remélem nem baj. (Szívesen elmondom az elérhetőségét Gaia-n levélben, ha érdekel valakit, de én is szívesen ajánlom levélben.)
azt hiszem megtaláltam! Eba Yuzuki a Kimi no Iru Machi animéből? A rákeresést úgy gondoltam, hogy ha valaki megfejti, akkor már tudni fogom, hogy mit keressek smile de az információknak köszönhetően rátaláltam az animére 3nodding
Posted: Thu Jul 25, 2013 1:16 am
Yuki Naoto
Xanvie
azt hiszem megtaláltam! Eba Yuzuki a Kimi no Iru Machi animéből? A rákeresést úgy gondoltam, hogy ha valaki megfejti, akkor már tudni fogom, hogy mit keressek smile de az információknak köszönhetően rátaláltam az animére 3nodding
Igen, ő az. wink Angolul a címe: A Town Where You Live. Persze mindegy, nyilván mindkét nyelvű cím jó.