|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 02, 2013 8:10 am
Üdvözlök mindenkit, aki betér ide, ha lesz olyan egyáltalán. Kérlek titeket szavazzatok! A többi pofázást, csak az olvassa el, akit egyáltalán érdekel és van felesleges három perce. Ez egy újabb szánalmas próbálkozás arra, hogy Guild-ünket felrázzuk a kómából. Vagy leporoljuk a csontvázat. Nézőpont kérdése. Utolsó reménységem, ami talán több embert fog megmozgatni, mint eddig bármi. Próbálkoztunk Event-ekkel, próbálkoztam egymagam, ahogy mások is több játékkal, de egyik sem volt hosszú életű, volt, ami el sem érte a végkifejletet. Voltak, akiknek tetszettek az ötletek, voltak, akik kifejezetten szerették őket, de az emberek száma sosem volt túl sok... Több ötletből gyúrtam össze egyet, egy szerepjáték alapú bűnügyi eseményt, melyen reményeim szerint sok tárgyat fogunk kiosztani a játékosok között. A nyereményeket nem kötnénk olyan feltételhez, miszerint az eseményt meg kell nyerni, vagy egyértelműen fel kell fedi az elkövető vagy elkövetők kilétét. Szükségem lenne magamon kívül még néhány játékvezetőre és szponzorokra, mert én sem szülöm az aranyat... Ennyi. Véleményeket, hozzászólásokat szívesen fogadok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 02, 2013 9:52 am
játszanék is de tudnék szponzorálni is ha kell. Aranyam van elég és ugysem használom semmire mostanában szóval ha kell segitség csak irj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 02, 2013 10:54 am
Én szívesen játszanék és egy kisebb mennyiségű goldot is fel szeretnék ajánlani. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 02, 2013 1:19 pm
A középső nevem "homo ludens" - örömmel játszanék! smile Mondjuk kérdéses, hogy ez mennyi jelenlétet igényel, mert időből nálam egyelőre kiskanállal mérnek, de igyekszem szabaddá tenni magam az event idejére! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beloved Conversationalist
|
Posted: Thu May 02, 2013 1:22 pm
Mennyire kellene aktívnak lenni ehhez? Szponzorálni én is tudnék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 02, 2013 2:24 pm
Hajrá Mal! Hátha most összejön valami. biggrin
Amúgy ha tényleg lesznek épkézláb játékosok, akkor én is hajlandó vagyok egy kisebb összeget belefektetni a mókába.
Támogassuk az újoncokat! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 02, 2013 10:42 pm
Az első 3 opcióból bármelyik akár több is egyszerre, szívesen lennék. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 03, 2013 12:41 am
Én OKJ vizsgákra készülök, így most nem vágnék bele egy játékba, de támogatom az ötletet és segítek, ha kell.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 03, 2013 3:04 am
Akkor egy gyors FAQ:
-A játék az idei tanév vége után kezdődne csak el, hogy ne ütközzön érettségibe/vizsgába stb... -Viszonylag aktív részvételt kívánna. Ezalatt azt értem, hogy naponta rá kéne szánni pár percet, legfeljebb kétnaponta 20 percet. Ha nyereményt is akar az ember, természetesen több odafigyelésre lesz szükség és emiatt több időre, de ez egyén függő.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 03, 2013 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 04, 2013 12:13 am
Én segítést/játékosi szerepet/szponzorálást vállalnék. Nyáron elvileg rá fogok érni, de előfordulhat, hogy közbejön valami (bár nem hatalmas eséllyel szerintem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 05, 2013 7:32 am
Nem vagyok túl sokat vagyok fent mostanában mert nemrég kaptam új gépet és még nem készültem el a setuppal, de goldot szívesen adományozok csak pm ezz mert nem tudom mennyi illendő
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 05, 2013 11:21 am
Egy ideig gondolkodtam írjak-e ide ez ügyben és ha igen, akkor mit. Végül sikerült eldöntenem, hogy nyilatkozok valamit az ügyben. Sok sikert kívánok hozzá! De én nem hiszem, hogy részt veszek benne, aminek az esélye 90%. Ennek azok az okai, hogy legtöbbször nem igazán érdekelnek az ilyesmik, másrészt más is leköt, harmadrészt nekem se biztos, hogy lenne rá mindig időm. De ettől még a háttérből drukkolok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 07, 2013 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 23, 2013 12:05 pm
Az előző ilyen topic, legalább elérte a második oldalt...
12 ember miatt nem fogom törni magam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|