Üdv az Easter Event és az azt megelőző 12 napos puzzle topikjában! Az event kezdetekor bővülnek az infók 3nodding
Azt lehet tudni az event "vázáról", hogy megint két oldal közül lehet választani (mint tavaly Easter Bunny vagy Diedrich közül). Ezúttal a cuki lények tömege (Waffles, Diedtrich és Ultra Satan "vezetésével") és a bombás robotnyulak csoportja (Easter Bunny vezetésével) kerülnek összetűzésbe. Több infó 20-án jön, akkor kezdődik az event!
Kronológia (Az event menete) Márc. 20. - este 9-10 Az event még nem látszik szerte az oldalon, de maga az event oldal már fent van itt Lassanként felkerül a teljes event. Március 20. - késő este Kikerült az announcement. Jé, Cindy Donovinh-nak új avija lett biggrin Március 20. - éjjel/márc. 21 reggel Bekerült 2 új item a Treehouse-ba, lásd őket az item listában lejjebb. Március 21 Megjelentek az eventre utaló Cash shopos cuccok. Linkjeik megtalálhatóak az item listában lejjebb. Április 1 Az event oldalon bejött egy április 1-i cucc, a Mystery Friend. Április 2 (mi időnk szerint) Vége az Easter eventnek. Az ATA-ból megtudhattuk, hogy a Soul of Fluffnak valószínűleg köze lesz a nyári eventhez.
Kronológia (Event előtti infók, események):
Február: az egyik februári ATA-n Uncle Kenny megemlítette, hogy a robotpáncélos Easter Bunny vissza fog térni és nem lesz boldog
Március 5: az aznapi ATA-n Uncle Kenny megosztott pár pici infót az eventről.
Március 9: Uncle Kenny egy staff alertben bejelentette, hogy március 9-től 12 napig 1-1 puzzle darabot rejtenek el naponta, melyekből majd kirakható egy kép, és ez a kép utal majd az event témájára, és arra is, hogy milyen oldalak közül lehet majd választani. A puzzle darabokra Gaián illetve más, hivatalosan a Gaiának tulajdonított oldalakon lehet rátalálni.
Március 11: az aznapi ATA fórumban megtudhattunk még infókat Uncle Kennytől.
Március 19: Teljes lett a kirakó és felkerült a manga hat oldala.
Az eventre vonatkozó mangafejezet története röviden:
Easter Bunny mogorván nézi a TV-t, ginnel a kezében. A TV-ben Diedrich szónokol, akire Bunny káromkodós megjegyzést tesz. Diedrich büszkén és magát fényezgetve bejelenti, hogy március a cukiság hónapja lesz. Erről a Bunnynak eszébe jut, hogy annak idején ő is cuki volt, az italtól álomba merül.
Álmában fiatalon sétálgat tojásos kosárral a kezében, többször is hangoztatva, milyen cuki is ő. Egy idősebb bácsi is megdicséri, hogy cuki, majd a nyuszi továbbmegy és találkozik egy madárral, aki Jackké változik és számon kéri rajta, hogy annak idején bántotta a Mikulást és felképeli. Ezután a kórházban azt mondja neki az orvos, hogy túl fogja élni, de attól tart, hogy már soha nem lesz cuki. A nyúl persze kiakad ezen. Álma következő snittjében egy tudós beszél hozzá egy robotikus vázról, mely erőssé teszi, de nem fog cukin kinézni tőle. Kap egy fura nyuszijelmezt a robotruhája fölé, Bunny mérgében belebokszol egy savas edénybe, a sav lemarja a "ruhát", felfedve a mecha suitját. Ezután felébred, a TV-ben látja ismét Ultra Satan-t és Diedrich-t, majd Bunny kijelenti: Ha én nem lehetek cuki, senki se lehet az! Eközben felteszi a sisakját. Itt vége a mangafejezetnek.
Posted: Sun Mar 10, 2013 5:59 am
Puzzle (Ebben a posztban a puzzle teljes kirakása után csak a teljes kép lesz itt, úgyhogy nem lesz már hosszú a poszt az event kezdetekor!)
UPDATE: itt található a teljes kirakott kép!
Az event menete Az event fórumban tojásokat kell gyűjteni a cuccokért. Egyes topikok színes tojással, más topikok szürke tojással vannak jelölve a fórum listájában, ez azt jelöli, ott melyik oldal tojásait találhatjátok. Konkrét oldal választás nincs. Cute és anti-cute tojásokat lehet gyűjteni. NPC-k posztolnak be néha linkes tojásokat. Ha ráklikkelsz, az a poszt, amelyikben a kattintott tojás volt, a You already claimed this egg felirat tűnik fel, de ez ne tévesszen meg senkit, ez csak azt jelenti, hogy felszedted wink
A topik felső részén a tojás statok alatt néha feltűnhet egy vörös hátterű felirat, hogy Vigyázat, ez a topik átváltozhat cukivá/anti-cukivá!
Itt van Uncle Kenny "How to Play" leírása: - Amikor új topikot nyitsz, ki kell választanod, melyik oldalhoz tartozzon. - Minden posztolás esélyt ad rá, hogy 1) egy NPC tojást posztoljon oda, vagy arra, 2) hogy figyelmeztetést adjon arról, hogy átveheti a másik oldal a topikot. - Ha egy topik veszélyben van amiatt, hogy a másik oldalé lesz, mindenkinek össze kell ott fognia, hogy X időn belül X posztot posztoljatok. A szükséges posztok száma és az idő limit a figyelmeztető üzenetben lesz. - Ha egy topik el lett foglalva, nem lehet visszaváltoztatni, ezért gyorsan kell cselekedni (de ne posztolj, ha azt akarod, hogy átváltson a másik oldalra). - Csak annak az oldalnak az NPC-i posztolnak a topikokba, amelyikhez tartozik a topik. A tojás klikkelése a te és a csapatod tojásszámát növeli, de minden tojásra csak egyszer lehet klikkelni (személyenként persze).
Vannak fórumok, ahol írják, hogy xy számú tojás van a fórumban. Keressetek ilyen típusú topikokat cat_3nodding De! Frissebbeket keressetek, frissebb topikokat frissebb tojásokkal, máskülönben egy This egg has been spoiled kezdetű felirat vár titeket... rolleyes . Event itemek Az itemeket a szükséges tojásmennyiség megszerzése után az event oldalon, a Claim Item gombbal lehet megkapni.
Achievementek Emlékeztető: megint lassan jöhet meg az achievement, ha nem rögtön adja meg, ne bosszankodj, pár órán belül megadja majd, de menj az event oldalra (kis nyuszikra klikk a fejlécen)!
Thread Flip - annak jár, akinek a topikja a másik oldalé lett Pontszám: feltételezhetően 150 Avi alá tehető title (fórumban): Flip-Flopper
Protector of Cuteness - 50 Cute tojásért Pontszám: 150 Avi alá tehető title (fórumban): Cutie-Pie
Destroyer of Cuteness - 50 Anti-Cute tojásért Pontszám: 150 Avi alá tehető title (fórumban): Cutesmasher
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Hime_Yura
Mage
Posted: Sun Mar 10, 2013 7:45 am
Tisztára mint egy zomg betöltő képernyő ez a puzzle eddig.
Posted: Sun Mar 10, 2013 9:08 am
Hime_Yura
Tisztára mint egy zomg betöltő képernyő ez a puzzle eddig.
Jaja olyasmi smile Meg érdekes... az ököl biztos, hogy az Easter bunny ökle, ahogy lejön róla a fémruhaféleség, az első darabon a lába van szerintem, a harmadikon meg egy Sakura és egy Bunny Fluff (bár utóbbi nincs rózsaszínben, legalábbis item formájában). Arra leszek kíváncsi, mi az a nagy rózsaszín akármi előttük/mögöttük.
Megnéztem ízterbáni profilját. Esküszöm, szemrákot kaptam attól a sok tojástól...
Posted: Mon Mar 11, 2013 9:59 am
Malreni
Megnéztem ízterbáni profilját. Esküszöm, szemrákot kaptam attól a sok tojástól...
Megértem sweatdrop
Ma meg keresik égre földre a negyedik darabot, de tudtommal még semmi... Én is nézelődtem... Pl 1-2 rajzoló (reapersun, pepper-tea, derlaine stb) Tumblr oldalán, Uncle Kenny profilján/journaljában, Jack profilján...
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Xanvie
Pure-hearted Dark Elf
Posted: Mon Mar 11, 2013 10:54 am
Na ja, kissé sok kék tojás van az Easter bunny profilja hátterén. Ez van. Én is megnéztem 1-2 helyen a darabokat. Ám engem valahogy nem igazán köt le, nem célom, hogy mindet megtaláljam. Inkább majd a konkrét event érdekel, amiről pár már hallottam, olvastam 1-2 előzetes infót.
Posted: Mon Mar 11, 2013 12:29 pm
Felkerült a 4. darab, későn került fel, majd codemonkey segített azzal, hogy elmondta, miatta nem került fel. Virtual Hollywoodban van a kirakaton biggrin Megvan az Easter Bunny feje 3nodding
Valaki összerakott 3 darabot a 4-ből biggrin Van egy pici rózsaszín fluffrészlet a nyuszi öklétől jobbra, így elég valószuínű, hogy a fluffok (és még valaki?) vannak jobboldalt és a Bunny baloldalt. A fehér szegélyesek szélső darabok, ezért került a sarokba a fluffos darab.
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Tue Mar 12, 2013 4:05 am
Megtalálták az 5. darabot is, a Gaia Facebook oldalán van. Ez is hozzáilleszthető a többihez. Egy pici csík ott hiányzik, az illető mondta, hogy ez így sikerült, többször próbálgatta. Én is kipróbáltam, ugyanaz. A többi rész viszont tökéletesen illeszkedik. Ennél a darabnál valamiért fehérrel vannak a sarkok kitöltve, nem transparent. (A kép Cyriistar-é.)
Posted: Tue Mar 12, 2013 6:41 am
Frissítettem a Kronológia részt (első poszt) a ma hajnali Ask the Adminban nyilvánosságra hozott Easterrel kapcsolatos infókkal (Uncle Kenny developertől származnak).
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Wed Mar 13, 2013 2:13 am
A mai 6. darab is megvan a Gaia Artists Tumblr oldaláról, így néz ki most a puzzle (majd mindig utólag teszem spoilerbe, a legfrissebb kép az nem spoileres a következő napig):
Posted: Thu Mar 14, 2013 2:24 pm
Bocsánat, megkéstem picit, de megvan a 7. darab is természetesen. Ezúttal a Gaia Pinterest oldalára tettek egy darabot, a Random stuff we love mappába 3nodding Az újabb darabbal így néz ki a puzzle (kis robotnyuszik heart )
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Obi Aoi Vice Captain
Interstellar Explorer
Posted: Fri Mar 15, 2013 3:06 am
Felkerült a 8. darab is a RedBubble.com Gaiás profiljára, ahol a Gaiás pólókat lehet rendelni. Egy újabb cukioldalos puzzle darab a jobb felső sarokban (nagyon úgy tűnik, hogy az Easter Bunny és nyuszirobotok lesznek az egyik tábor és a cuki lények csoportja a másik. Így néz ki most a puzzle:
Posted: Sat Mar 16, 2013 5:48 am
A mai napon a Gaia Twitter oldalára került ki az újabb darab, mely a kirakó bal alsó sarka.